Sport

Handbaliștii focșăneni eliminați din Cupa României.CSU Suceava -CSM Focșani 2007:29-27(17-12) din turul 2 Cupa României Râureni

Ziarul de Vrancea
6 apr 2023 861 vizualizări

Handbaliștii focșăneni au fost eliminați din Cupa Românie,i după ce au pierdut meciul disputat, miercuri 05 aprilie 2023, la Suceava cu echipa CSU din localitate.În final a fost CSU Suceava -CSM Focșani 2007:29-27(17-12) după ce la pauză handbaliștii focșăneni erau conduși cu 5 goluri.Într-o declarație dată la finalul partdei antrenorul principal al al echipei de handbal masculin CSM Focșani 2007, Dalibor Cutura aprecia că ultimele meciuri artă că elevii săi nu traversează cea mai bună formă sportivă.Meciul de handbal masculin CSU Suceava -CSM Focșani 2007, din turul 2 Cupa României Râureni a fost transmis în direct de cotidianul nostru îm secțiunea ZdV TV  a site-lui.

Arbitrii au comis-o din nou, de data aceasta întârziind la meciul CSU Suceava – CSM Focșani, meci câștigat de gazde după ce au condus din minutul 9 până la final. Dacă vă închipuiați că doar autoritățile sunt surprinse de ninsorile anunțate de meteorologi, v-ați înșelat. Arbitrii EHF Radu Iliescu și Pascu Doru Manea au ales să călătorească 450 de kilometri în ziua meciului pe cea mai periculoasă șosea din România, în condiții de iarnă. Că, deh, probabil că trenul nu e de nasul lor, iar de venit cu o zi înainte nu și-or fi pus problema, că nu le ajungea baremul să se cazeze la Suceava. E a doua gafă majoră a arogantului cuplu bucureștean în acest sezon și așteptăm cu interes poziția comisiei de resort.”-handbalmania.ro

VIDEO:CSU Suceava

CSU Suceava - CSM Focșani 2007: 29-27 (17-12)

 Meciul de handbal s-a jucat miercuri, 5 aprilie 2023 , în sala de sport "Dumitru Bernicu" a LPS Suceava și a contat pentru Cupa României Râureni, turul 2, ediția 2022-2023

CSM Focșani 2007⚪

Marocico, Cloșcă - Ragea (cpt.), Kritikos-4 goluri, Rață-2, Pavlov-4, Golea, Miroiu-1, Crnoglavac-11, Popovici, Hrimiuc-1, Mocanu-2, Marijanac, Roșu, Eros, Makrishin-2.

Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

CSU Suceava

 Makaria, Simulescu, Podovei – Stanciuc 8, Gavriloaia 8, Loic 3, Bologa 3, Balazs 2, Kbilashvili 2, Ștefan, Zarițchi, Bruj.

Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu.

Următorul joc al echipei  de handbal masculin CSM Focșani 2007 va avea loc duminică, 9 aprilie, de la ora 17.30, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare.

Partida se va disputa în cadrul etapei a 24-a a Ligii Naționale și va fi transmisă în direct de PRO ARENA.

Text informațiiCSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.