Sport

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au învins în ultima secundă a meciului, vicecampioana ediției trecute, AHC Potaissa Turda

Ziarul de Vrancea
30 sep 2021 1669 vizualizări

CSM Focșani 2007-AHC Potiaisssa Turda 23-22( 12-11)

Deși au dominat tot meciul, disputat miercuri 29 septembrie 202,1 în sala sporturilor din Focșani, handbaliștii de CSM 2007 s-au văzut egalați de către cei de la AHC Potaissa Turda, vicecampioana  ediției 2020/21 a Ligii Naționale Masculine de Handbal( LNMH), în ultimele minute ale partidei.Într-un final incandescent, handabaliștii focșăneni au reușit însă victoria în ultima secundă a meciului, prin conducătorul de joc sârbul Marijanac, după ce anterior ascultaseră indicațiile antrenorului Dalibor Cutura în ultimul timp de odihnă al jocului.

Vom reveni cu amănunte 

Citiți și;Liga Zimbrilor | Focșaniul a învins vicecampioana într-un final dramatic

Foto: Facebook CSM Focșani oficial

Penultimul meci al etapei a patra din primul eșalon masculin s-a disputat miercuri seara, la Focșani, între două echipe ce vor reprezenta România în Cupa EHF în acest sezon, CSM din localitate și Potaissa Turda. Vrâncenii și-au confirmat debutul excelent de stagiune, reușind să se impună la limită, 24-23, după un joc extrem de aspru, în care s-au dictat nu mai puțin de 17 eliminări, 9 la Focșani și 8 la Turda. Gazdele au obținut o victorie meritată, conducând în permanență după primul sfert de oră, dar golul victoriei a venit în ultimele secunde, după o pătrundere spectaculoasă a bosniacului Sașa Marijanac. Altfel, CSM Focșani a avut doi portari în zi de grație, Marocico în prima repriză și Cloșcă în cea de-a doua, dar și un coordonator foarte inspirat în repriza secundă, tânărul Andrei Drăgan (foto). Focșaniul a obținut astfel a patra victorie consecutivă, în timp ce vicecampioana Potaissa Turda a înregistrat al doilea eșec la rând.

CSM Focșani 2007 – AHC Potaissa Turda 24-23 (12-11) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Marijanac 4, Miroiu 4, Krstevski 4, Drăgan 3, Mănescu 3, Eros 2, Rață 1, Marjanovic 1, Makrishin 1, Hrimiuc 1, Ragea, Popovici, Mocanu. Antrenor: Dalibor Cutura.

AHC Potaissa Turda: Șelaru, Bodea – Dumitriu 5, Thalmaier 5, Szoke 4, Ghiță 2, Dragas 2, Cîntec 1, Talas 1, Pințoiu 1, Pavel 1, Vereș 1, Lazăr, Ghivil, Pop. Antrenor: Horațiu Gal.

Text informații + foto:handbalmania.ro

Citiți și postarea publicată pe contul de facebook Cristi Valentin Misăilă după disputarea meciului de handbal masculin CSM 2007 Focșani - Potaissa Turda 24 - 23(12-11)

”CSM 2007 Focșani - Potaissa Turda 24 - 23

Am învins vicecampioana României la handbal masculin!

Victorie uriașă obținută în această seară de băieții noștri, în etapa a 4-a a Ligii Naționale, împotriva unei echipe extrem de puternice, cu jucători dintre cei mai buni din țară.

Într-o atmosferă cum doar la Focșani întâlnești, băieții au zburdat efectiv pe teren, au luptat cu sufletul pentru culorile clubului și au reușit al patrulea succes consecutiv, cu un gol marcat în ultimele secunde de joc.

O victorie care ne menține pe locul doi în clasament, după multipla campioană, Dinamo București (cu un meci în plus față de noi), deasupra unor formații de top precum Steaua București, HC Dobrogea Constanța, CSM București, Minaur Baia Mare sau adversara noastră de astăzi, Potaissa Turda.

Felicitări, băieți! Ne-ați făcut seara minunată!”-Cristi Valentin Misăilă

După acest rezultat clasamentul Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) este următorul

În următoarele două etape ale Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH), CSM Focșani 2007 va juca, duminică 3 octombrie 2021 în deplasare cu Steaua la București iar peste o săptămână, pe 10 octombrie 2021, în sala sporturilor din Focșani cu Dinamo București , campioana ediției 2020/21 a Ligii Zimbrilor.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.