Sport

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au aflat când își vor relua activitatea competițională

Ziarul de Vrancea
19 mar 2020 1470 vizualizări

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 își vor relua activitatea competițională în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate în România.Informația apare într-un comunicat al Federației Române de Handbal (FRH).Până atunci conform aceleiași surse ”orice formă de antrenament efectuat în sălile de handbal, săli de forță, sau alte spații închise este strict interzisă.” 

Federația Română de Handbal a publicat miercuri și joi două comunicate referitoare la activitățile membrilor afiliați, în contextul stării de urgență de pe teritoriul României, ca urmare a pandemiei de COVID-19. Astfel, miercuri, FRH a transmis că ”orice formă de antrenament efectuat în sălile de handbal, săli de forță, sau alte spații închise este strict interzisă.”  Joi, FRH a publicat un nou comunicat, prin care se anunță amânarea turneelor finale ale Cupei României, programate inițial pentru luna aprilie, precum și decalarea turneului final al handbalistelor junioare I, care ar fi urmat să se dispute în intervalul 8-12 aprilie. De asemenea, federația a făcut următoarele precizări: ”F.R.H. se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competițional 2019-2020, cu toate competițiile organizate sub egida sa. În acest sens și indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competițională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.”

Sursa: frh.ro

Text informații:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.