Sport

Handbal Liga Națională. Victoria, singura variantă pentru handbaliștii focșăneni miercuri 6 martie, în Polivalentă!

Ziarul de Vrancea
4 mar 2019 1016 vizualizări

Odată cu partida de aseară de la București, cu Dinamo, pentru băieții noștri se încheie și seria de 4 meciuri foarte dificile, pe care aceștia le-au trecut înregistrând o victorie și 3 înfrângeri.

 A fost o victorie magnifică, cu Steaua, după un meci foarte bun făcut de ai noștri. Au urmat apoi, pe rând, partidele cu Turda, în care elevii lui Sandu Iacob au fost mai bine de o repriză egalii unei echipe cu jucători rodați, de mare valoare, care joacă de mulți ani împreună...a urmat deplasarea de la CSM București, un alt meci în care băieții noștri și-au vândut scump pielea, practicând un joc, care, în multe rânduri s-a ridicat la nivelul valorosilor adversari. În fine, seria infernală s-a terminat, spun eu, aseară, în Sala Dinamo, acolo unde am întâlnit o echipă ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, o echipă cu nume mari ale handbalului mondial. Băieții noștri s-au luptat, s-au străduit să ofere o replică pe măsură partenerului de întrecere, dar au fost nevoiți din păcate, ca în cele din urmă, să se recunoască învinși.

Rămânem după aceste 4 partide infernale cu 3 puncte, obținute după cum spuneam și la vremea respectivă, împotriva celei mai titrate echipe din handbalul masculin românesc, din toate timpurile – Steaua București. Important de spus este că pe lângă aceste 3 puncte, foarte importante sunt noile experiențe de joc trăite de ai noștri, rodajul pe care această echipă, în care noi credem foarte mult, l-a câștigat în aceste partide, din care suntem convinși că băieții noștri au învățat ce era de învățat.

Reîntorcându-ne la partida de miercuri, 6 martie, din Polivalentă, contra Buzăului, prea multe nu sunt de spus...este un meci pe care echipa nostră trebuie să-l câștige, de această data neexistând altă variantă acceptabilă. De partea ei, echipa alb-albastră, va avea de această dată, din nou, o întrega sală, peste 1000 de suporteri ce le vor fi alături în fiecare clipă, așa cum numai focșanenii știu să o facă. Băieții noștri traversează o perioadă infernală, cu jocuri din trei în trei zile, fiind o situație în care s-a ajuns tocmai datorită faptului că această echipă a reușit, după patru ani de muncă, să atingă un nivel foarte bun de performanță, de joc. Așa joacă echipele mari: din trei în trei zile! Suntem o echipă valoroasă, tocmai de aceea, băieți, în meciul de miercuri vrem victoria! Noi credem în voi! (Cătălin Vlădescu)

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.