Sport

Handbal de Liga Națională la Focșani | Șapte plus unu = 8 #familiadelasala

Ziarul de Vrancea
19 nov 2018 924 vizualizări

Când am început să scriu aceste rânduri era încă o oră matinală…incepeam deja să număr în sens invers orele rămase până la partida cu dobrogenii, de miercuri 21 noiembrie, ora 17:30 din Polivalentă. Peste noapte ninsese în Focșani și mă gândeam că poate fi un semn, de bun augur, pentru băieții noștri. Îmi făceam în minte, așa cum probabil procedează mulți dintre suporterii noștri, tot felul de scenarii. Este foarte clar! Pentru partida de miercuri, plecăm cu șansa a doua. Ce bine, îmi zic! Câți oameni, din exteriorul echipei noastre, ar miza pe victoria alor noștri?! Hm, foarte bine!

De atâtea ori am izbutit să răsturnăm toate calculele hârtiei, atunci când am plecat din postură de outsideri, cele mai recente exemple: partida cu CSM București de acasă, în care am făcut înstrucție, aproape o repriză, cu jucătorii plătiți de Primăria Capitalei, sau meciul de la Turda, cu Potaissa, acolo unde am și câștigat dealtfel. Au fost 4 puncte din 6, scoase în compania echipelor care acum ocupă locul doi, respectiv trei, în clasament. Până la urmă este și omenește ca exprimarea în teren să fie alta, atunci când joci eliberat de presiunea rezultatului, atunci când nimeni din jurul tău nu-ți da prea multe șanse, când nu se așteaptă cu orice preț victoria de la tine. Un handbalist care a jucat pentru echipa noastră, un om căruia îi port un respect deosebit, îmi confirma nu de mult, într-una din discuțiile pe care le mai avem, din când în când, cu plăcere, că așa funcționează mentalul unui sportiv de performanță. Întorcăndu-mă la partida cu HC Dobrogea Sud, aceasta va fi fără îndoială una care va genera o atmosferă fantastică în Sala Polivalentă, o sală ce fără îndoială va fi din nou plină la meciul de miercuri. Trebuie să uităm partida din sezonul trecut, meci la capătul căruia constănțenii au plecat învinși de la Focșani, 21-19,  victoria băieților noștri provocând și demiterea antrenorului de la aceea vreme, francezul Christian Gaudin. Victoria respectivă mai contează doar pentru statistică, dar noi suntem încrezători că istoria se poate repeta! 2, 3 si…Focșani! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.