Sport

Handbal - Noi, cei care credem cu adevărat în voi!

Ziarul de Vrancea
4 sep 2018 1617 vizualizări

 

Mâine, 5 septembrie, băieții noștri pornesc într-un nou sezon de Liga Națională la handbal. Este al patrulea sezon consecutiv, la capătul căruia, toți iubitorii handbalului din Focșani își doresc să-și vadă favoriții pe unul din locurile care duc în Play Off, adică în primele 8 cele mai bune echipe ale României. Este o evoluție firească a ceea ce s-a întâmplat din 2015 și până astăzi. Îi stiu determinați, luptători și valoroși, motiv pentru care sunt încrezător că acest lucru se va și realiza. I-am văzut în câteva rânduri, în ultimă perioadă, la antrenamente, am discutat cu câțiva dintre ei, dar i-am simțit pe toți hotărâți să arate ce au mai bun, să pună în acest sezon, in teren, tot ce au acumulat în anii de până acum în handbal, intr-un cuvânt, miercuri la Făgăraș, sunt hotărâți să înceapă cel mai bun sezon pentru fiecare dintre ei. Drumul nu va fi nici pe departe ușor, ba dimpotrivă, infernal de greu...s-a tot calculat, cu pixul și hârtia în mâna, este clar: undeva, în luna mai a anului viitor, trebuie să avem 40 de puncte pentru a ne așeza la masa echipelor importante din handbalul românesc, a echipelor despre care lumea vorbește. Știu sigur că băieții noștri își doresc, pot, dar mai ales merită asta! Play Off ar însemna ceva fantastic pentru Focșani și pentru suporterii săi inegalabili. Ar fi un moment așteptat poate de o viață, de toți cei care au pus: suflet, pasiune, incredere, lacrimi, iluzii și uneori confirmări, într-un sport in care, cândva, noi românii am fost zei. Știu băieții că miercuri, la Făgăraș veți intra pe teren cu gandul la voi și la familiile voastre de acasă, așa este firesc! Știu ca sunteți gata să demonstrați că împreună puteți închide gurile rele, gurile celor care "clănțăne" neincetat în spatele vostru, gurile celor care, poate, nu cred nici astăzi în voi. Vreau doar să știți că acolo, in tribune, mereu, vom fi noi, cei care credem cu adevărat in voi! Cei care vă vom ridica de fiecare dată, atunci când poate, omenește, nu veți mai putea să ridicați nici măcar brațele. Noi, cei care vă dorim succes! 

 

(Cătălin Vlădescu)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.