Sport

FOTO | Vrancea Montană Run – Bilanțul primei ediții

Ziarul de Vrancea
23 sep 2022 1277 vizualizări

Într-o postare activată pe contul de facebook Vrancea Montană Run organizatorii primei ediții a competiției își prezintă bilanțul.

Vrancea Montană Run – ediția I - 2022

Am reușit!

Pentru că fiecare dintre noi suntem îndrăgostiți de peisajele Munților Vrancei și pentru că iubim deopotrivă natura și mișcarea în aer liber, am simțit dorința de a aduce ”acasă” în Vrancea atmosfera vibrantă creată de adunarea laolaltă a zecilor sau sutelor de persoane pasionate de alergarea pe teren montan, a susținătorilor acestora și a numeroșilor voluntari care susțin echipa de organizatori.

Concursul de alergare montană Vrancea Montană Run, desfășurat în ziua de 18 septembrie 2022 în localitățile Păulești și Coza din Munții Vrancei, a fost un succes! Echipa Asociației Vrancea Montană a reușit să materializeze o idee născută din entuziasmul nostru în urmă cu aproape un an de zile: organizarea unui eveniment de amploare care să fie inclus în calendarul competițiilor de alergare montană din România.

Proiectul a fost susținut de Consiliul Județean Vrancea în cadrul programului dedicat ONG-urilor.

Am încercat să maximizăm beneficiile participării tuturor celor prezenți: concurenți, voluntari și susținători. Astfel, am ales traseele pentru cros și semimaraton astfel încât concurenții să vadă o parte din frumusețea Munților Vrancei. Persoanele care ne-au sprijinit în organizare prin activități de voluntariat și-au putut exersa abilitățile de comunicare, răbdarea, empatia și au putut simți satisfacția implicării în proiecte cu impact asupra comunității. Susținătorii au avut ocazia să asiste la un spectacol al performanței, al voinței, al bucuriei reușitei!

În completarea motivelor personale care i-au determinat pe concurenți să participe la competiția Vrancea Montană Run, am mai adăugat unul: susținerea unei cauze nobile – salvarea și reabilitarea animalelor sălbatice din România. O parte din contribuția financiară pe care concurenții au adus-o evenimentului Vrancea Montană Run va fi donată către Centrul pentru Reabilitarea Animalelor Sălbatice –ACDB

În pofida vremii nu tocmai prietenoase (vânt foarte puternic, temperaturi scăzute, câteva picături de ploaie rece), în unanimitate concurenții au apreciat în mod deosebit zona de desfășurare a competiției și traseele alese.

În cifre, competiția Vrancea Montană Run – Ediția I 2022, poate fi sintetizată astfel;

- 102 concurenți (65 la cros și 37 la semimaraton) proveniți din mai multe județe și din capitală: Bacău, Brașov, Buzău, Brăila, Constanța, Cluj, Galați, Iași, Vrancea și București;

- 34 de voluntari din Hunedoara, Bacău, Galați, Vrancea și din București ne-au sprijinit în amenajarea traseelor, în activitățile desfășurate la punctele de hidratare/alimentare și în zona de start/finish;

- 11 parteneri, sponsori și susținători instituționali;

Materializarea ideii de organizare a unei competiții sportive de amploare în zona montană a județului Vrancea nu ar fi fost posibilă fără aportul considerabil al partenerilor, sponsorilor și susținătorilor instituționali care au ales să ne sprijine:

- Consiliul Județean Vrancea;

-Instituția Prefectului Vrancea;

-ISU Vrancea;

-  Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea;

- Inspectoratul de Poliție al județului Vrancea – Secția de Poliție Tulnici;

-Decathlon Focșani;

- SC CRONA COM SRL, deținătoarea brandului de produse lactate Tradiții Vrâncene;

- MERLINS BEVERAGES -vitamin aqua;

- CMR MIRAJ RESOR, com. Tulnici, jud. Vrancea;

- ESX  Abonamente săli de fitness și centre sportive;

Asociația Vrancea Montană transmite felicitări tuturor concurenților participanți la prima ediție a competiției Vrancea Montană Run și mulțumește tuturor voluntarilor, partenerilor, sponsorilor și susținătorilor instituționali care au făcut posibilă această frumoasă manifestare sportivă, intenția noastră fiind de a o transforma într-o competiție de tradiție!

Text informații + foto:Vrancea Montană Run


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.