Sport

Foto | Vrancea, campioană și vicecampioană zonală la fotbal fete și băieți U 8

Mihaela Vlădescu
9 mai 2023 2058 vizualizări

Municipului Focșani a găzduit vineri, 5 mai 2023, etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark U 8 fete și băieți la fotbal. Competiția s-a desfășurat pe Stadionul ”Milcovul” din Sud, pe care au fost amenajate patru terenuri, jucandu-se concomitent.

În urma jocurilor disputate, la fete câștigătoare a fost reprezentanta județului Vrancea – echipa Școlii Coroteni, Slobozia Bradului, antrenată de profesor Liliana Toader-Botan. Pe locul al doilea s-a clasat reprezentanta județului Tulcea, iar pe locul al III-lea echipa care a reprezentatjudețul Brăila.

În competiția destinată băieților U 8 au fost constituite două grupe, câștigătoarea fiecărei grupe jucând pentru locurile I si II. Reprezentanta județului Vrancea, echipa Școlii “Oana Diana Renea” Focșani, antrenată de profesorii Adrian Lovin și Florin Tudose, a câștigat grupa A și a jucat finala cu reprezentanta județului Buzău, în fața căreia a pierdut cu 1-4, clasându-se în final pe locul al II-lea.

Clasamentul la băieți a fost următorul:

Locul I: Buzău;

Locul al II-lea: Vrancea; 

Locul al III-lea: Brăila

Pe următoarele locuri, în ordine s-au mai situat: Constanța, Galați, Tulcea.

Toți copiii participanți au primit premii constând în diplome, cupe, medalii, mingi, tricouri, rucsacuri și daruri dulci, premiile fiind asigurate de Federația Română de Fotbal, Tymbark, CSM Focșani 2007 și Asociația Profesorilor de educație fizică și sport din Vrancea.

Sunteți actorii principali ai acestei competiții și meritați toate aplauzele. Sunteți cei mai buni din județele pe care le-ați reprezentat și ne-ați încântat astăzi. Vă rog foarte mult, dragi copii și dragi părinți, aveți încredere în profesorii de educație fizică și sport pentru că ei vor tot binele din lume pentru copii. Lăsați-i să facă sport, lăsati-i să facă mișcare sub orice formă, iar cei care sunt astăzi aici au demonstrat că au calități pentru a practica fotbalul și mergeți în continuare pe aceeași linie. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care ne-au sprijinit în organizarea acestei competiții, arbitrilor, colegilor mei din comisia de organizare și sponsorilor generoși”, le-a transmis celor prezenti la stadion inspectorul de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, profesor Vica Mincă.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Federația Română de Fotbal, Tymbark, Asociația Județeană de Fotbal și Asociația Profesorilor de educație fizică și sport din Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.