Sport

Foto | Șahiștii vrânceni la Openul de Șah „Minerva” Târgu Ocna

Ziarul de Vrancea
27 apr 2023 935 vizualizări

În perioada 20-23 aprilie 2023la Hotelul Minerva dinorașul Târgu Ocna, s-a desfășurat competiția de șahclasicOpenul de „Șah Minerva”. La această întrecere șahistă au luat startul un număr total de 39jucători de șah dintre care 27 seniori și 12juniori din România și Republica Moldova.

Jucătorii din România sunt legitimați la secții de șah ale următoarelor cluburi: CS Chessback Popești-Leordeni, CSM Focșani 2007, CS Olimp Șah Focșani, Clubul Municipal de Șah Speranța Focșani , ACS de Șah Paloda Adjud. ACS International Chess Club Holboca Iași, ACS Lura Brașov, ACS Pionii Regelui Romanești, ACS Regional de Șah Nord-Est Bacău, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, Club Șah Caissa Miercurea Ciuc, Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare, CS Ariadna  Suceava, CSȘah G. Nestianu Bârlad, CS Sergentul Vaslui, CS Sfinxul Iași, CS Spartac București, CS Universitar de Șah București, CS Universitatea Arad, CSM Craiova și SC Trotușul Onești.

Din lista competitorilor, din punct de vedere al categoriilor sportive se remarcă în mod deosebit ca fiind cei mai puternici: 1 maestru internațional, 3 maeștri naționali, 5 candidați de maestru și 8 jucători de categoria a I-a.

Organizarea a fost asigurată de către CS Chessback Popești-Leordeni,  în colaborare cu Hotelul Minerva din orașul Târgu Ocna, fiind omologată național la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.

Competiția s-a desfășurat pe o singură grupăde joc în sistem elvețian pe parcursul a 7 runde de joc, celor mai bine clasați în clasamentul final dar și pe categorii de vârstă organizatorii le-au acordat diplome, cupe, medalii și premii în bani.

Jucătorii legitimați la cluburi din Vrancea, participanți la acestă întrecere șahistă, au obținut următoarele rezultate:

Informații + fotografii transmise de ing Mihai Strîmbu președintele secției de șah al CSM Focșani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.