Sport

Foto | Rezultatele obținute de sportivii secției moto a clubului ACS Odobești, la competițiile la care-au participat, weekendul trecut

Ziarul de Vrancea
8 sep 2023 665 vizualizări

Georgian Mocanu președintele secției moto a clubului ACS Odobești a făcut următoarele precizări pentru Ziarul de Vrancea referitor la rezultatele obținute de sportivii secției la competițiile la care-au participat, weekendul trecut 

Sportivii noștri au participat în acest weekend( n.r. 01-03 septembrie 2023) la Etapa Națională Enduro-Cross numărul 7 din campionatul național, desfășurată în localitatea Câmpulung Muscel.

La categoria Quad -A,Tudor Alexandru ocupă prima poziție a podiumului și se menține în lupta pt titlul de campion național.

La categoria ATV-A ,pilotul nostru Răzvan Burlacu un tânăr cu foarte mult talent , ocupă prima poziție a podiumului la acestă competiție.

La categoria Drag-Race,a doua etapă din campionatul national s-a desfășurat pe pista din Arad, unde pilotul nostru George Ioniță la categoria M2 pe o motocicleta Ducati 848 câștigă prima poziție pe podium .

Se poate spune că anul competițional 2023 este unul foarte bun pentru clubul sportiv ACS Odobești secția moto și mulțumim pentru sprijinul acordat în dezvoltarea sportului cu motor în județul Vrancea,domnul primar Daniel Nicolaș,Primăriei Odobești și sponsorilor noștri care sunt alături de noi.”

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.