Sport

Foto | Ediția I-a a cupei muncipiului Adjud la fotbal juvenil pentru copii născuți în anii 2013 și 2015

Ziarul de Vrancea
2 oct 2023 1444 vizualizări

Sâmbătă 30.09.2023 pe stadionul municipal din Adjud s-a disputat prima ediție a cupei muncipiului Adjud la fotbal juvenil pentru copii născuți în anii 2013 și 2015.Asociația Club Sportiv Adjud în parteneriat cu Primăria municipiului Adjud, CSM Adjud și alături de câțiva oameni de afaceri iubitori ai acestui sport, au reușit să aducă la startul competiției, aproximativ 300 de copii componenți ai mai multor echipe ce au răspuns afirmativ invitației de a se bucura de fotbal și voie bună pe o vreme superbă.

S-au aliniat la startul competiției echipe precum, ACS Metcon Adjud, Tigers Vaslui, Inizio junior Focșani, CSM Focșani 2007, Covaci junior, Școala de fotbal VIVA Buhuși, Prosport Mărășești, Pplay Bacău, Poli Podu Turcului,Active Sport.La finalul competiției toți copiii au primit medalii, cupe și diplome.S-au acordat și premii individuale pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător și cel mai bun jucător al competiției.Câștigătoarele celor două categorii de vârstă au fost echipele Inizio junior Focșani la categoria 2015 și ACS Metcon Adjud la categoria 2013 acestea trecând în finale de Tigers Vaslui, respectiv Inizio Focșani.Premierea a fost făcută de primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor, alături de sponsorii competitiei, Metcon,Eurocat 2006, TCA Auto, Onvira, Luxtrans, Crinart, Alo pizza, Restaurant Atlantic, Restaurant New Taste.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.