Sport

Fostul fotbalist și arbitru vrâncean Ionică Serea este șofer de camion în Germania. A fost la amicalul FCSB - PAOK, disputat în Olanda

Ziarul de Vrancea
14 iul 2023 4130 vizualizări
Fostul arbitru FIFA și jucător de fotbal vrâncean, Ionică Serea.Foto:gsp.ro
Fostul arbitru FIFA și jucător de fotbal vrâncean, Ionică Serea.Foto:gsp.ro

Vrânceanul Ionică Serea are 54 de ani. A fost arbitru FIFA, iar în anii 2000, mai ales în a doua jumătate, unul dintre centralii de top. El a venit să vadă meciul amical de antrenament FCSB-PAOC Salonic: 1-1, disputat miercuri, 5 iulie 2023 seară în Olanda, la Swolgen, o localitate aflată la granița cu Germania. Aici a fost interpelat de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor care au publicat un articol despre el pe site-ul publicației. 

 

 

 

Sunt plecat din țară de 8 ani. Aici, în Germania, sunt de vreo 6 ani și jumătate. Ne place, mie și familiei, mult de tot. Înainte, până să ajungem aici, am fost în Scandinavia, dar acolo nu m-am acomodat deloc, iernile erau prea dure, prea frig, am plecat”.

Are un job stabil în Germania, despre care spune că e foarte bine plătit. „Sunt șofer de camion. Lucrez 8 ore pe zi, de la 6 dimineața până la ora 2:00 după prânz. Astăzi, cum am terminat programul, cum m-am urcat în mașină și am venit la amical, aici”, le-a explicat vrânceanul Ionică Serea jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor.

Citiți articolul publicat pe site-ul gsp.ro despre fostul fotbalist și arbitru vrâncean Ionică Serea accesând titlul alăturat:CE APARIȚIE! Un personaj dispărut de peste 10 ani din fotbalul românesc, care a făcut și închisoare, a venit la amicalul FCSB - PAOK: „Sunt șofer de camion în Germania și joc fotbal în Liga a 8-a”

Articolul are atașată și o galerie foto intitulată :GALERIE FOTO. Cum arată în prezent Ionică Serea, fostul arbitru implicat în scandaluri de proporții. Imagini în exclusivitate surprinse în Olanda de fotoreporterul GSP

Citiți și:EXCLUSIV - INTERVIU IONICA SEREA:Tot timpul am luat-o de la zero. Nu m-a ajutat nimeni!-articol publicat în Ziarul de Vrancea în anul 2011

Deranjat de declarațiile lui Serea, Dan Dumitru îl va reclama la FRF;

Închisoare cu suspendare pentru foştii arbitri Serea şi Martiş

Fostul arbitru Serea, reținut pentru 24 de ore în dosarul Penescu

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.