Sport

Foame de succese la CSM

Ziarul de Vrancea
16 iul 2018 731 vizualizări

Handbalistele campioanei s-au reunit ieri sub conducerea noului antrenor, Magnus Johansson

Lotul echipei de handbal feminin CSM București, campioană în 2018, s-a reunit, ieri, cu noul antrenor, suedezul Magnus Johansson, dar și cu noile achiziții. Principalul obiectiv al CSM București este jucarea finalei Ligii Campionilor în 2019. Magnus Johansson a cunoscut jucătoarele cu care va lucra în stagiunea 2018-2019, între care se numără și noile transferuri: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jovanka Radicevic, Barbara Lazovic, Elizabeth Omoregie, Mădălina Ion (revenită după împrumutul la HCM Slobozia) și Bianca Marin (promovată de la Centrul de juniori al CSMB). ”Nu vrem doar calificarea în Final Four în viitorul sezon, vrem să fim în primele două echipe din Europa. Avem jucătoare noi, antrenor nou, mă interesează stabilitatea, continuitatea și rezultatele. Lotul arată mult mai bine, cu multe jucătoare din zona balcanică, un antrenor scandinav și sperăm să facă o echipă bună”, a declarat directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, prezentă la reunire. Și căpitanul Oana Manea a făcut referiri la viitorul sezon: ”Lotul s-a întărit, obiectivul este același: să câștigăm Liga Campionilor. Pe teren trebuie să formăm un grup unit. Cu siguranță va dura ceva până se vor adapta sportivele care au venit acum, până ne vom cunoaște mai bine și vom lega relațiile de joc. Totul ține de noi și de ceea ce ne dorim să facem. Ar fi o bucurie imensă să luăm Liga Campionilor, sunt niște sentimente unice”.

La rândul său, nou venită la CSM București, Andrea Lekic precizat: ”Trebuie să credem că CSM va fi cea mai bun echipă din lume, doar așa trebuie să privim lucrurile. Am venit la CSM să câștig titluri, iar CSM este un club mare”.Magnus Johansson, noul antrenor al campioanei, a recunoscut că nu a stat deloc pe gânduri când a primit oferta. ”Sunt mândru și entuziasmat pentru noua provocare din cariera mea, cea mai mare, de altfel. Nu a fost o alegere grea, când m-au sunat cei de la CSM am acceptat imediat, pentru că este vorba despre unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. CSM este top III al celor mai bune echipe de pe continent, ne dorim să câștigăm Liga Campionilor, dar avem adversari grei, cum ar fi Györ”, a spus suedezul.

Suedezul care a antrenat ultima dată pe Mølde, în campionatul Norvegiei, a mărturisit că nu se teme deloc de presiunea rezultatelor: ”Nu mi-e frică de demitere, deși știu că au fost mulți antrenori la CSM de-a lungul timpului. înainte de a semna cu CSM am vorbit cu fostul antrenor Per Johansson și m-a sfătuit să accept acest post. Sunt pregătit, gata de muncă”, a conchis tehnicianul

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.