Sport

Echpa de handbal masculin CSM Focșani 2007 și-a stabilit lotul pentru ediția de campionat 2019-2020

Ziarul de Vrancea
13 iul 2019 2111 vizualizări

Într-un comunicat de presă postat pe contul de facebook CSM Focșani 2007 oficial sunt ofeite informații pe acest subiect

Echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 are stabilit lotul pentru ediția de campionat 2019-2020. 

Au venit prin transfer sârbul Sașa Marijanac și românii George Cătălin Nuțu și Ovidiu George Cozorici.

Au prelungit contractele cu CSM Focșani 2007 Ilija Sladic, Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Attila Eros, Emilian Marocico, Marius Ragea, Robert Popa. 

În staff-ul tehnic a venit celebrul handbalist sârb Dalibor Cutura.

Le-au încetat contractele jucătorilor Bogdan Moisă, Silviu Rotaru, Călin Hagiu, Robert Năstăsie, Shota Tevzadze, Ionuț Posa ca și antrenorilor Bogdan Voica, Alexandru Acsinte, iar contractul cu antrenorul Sandu Iacob a încetat prin acordul părților.

Ceilalți jucători aflați în lot la terminarea campionatului 2018-2019 se află sub contract cu CSM Focșani 2007.

Scurtă prezentare a jucătorilor nou veniți

Sașa Marijanac – născut la 6 ianuarie 1989, 1,89 m, 93 kg. Este coordonator de joc, handbalist cu o impresionantă experiență internațională, evoluând încă de la debut în competiții europene: a jucat în Liga Campionilor, Cupa EHF sau Winners Cup. A evoluat 9 ediții de campionat la echipe din Serbia și trei ediții, la CSM București. Ultima dată a jucat pentru Voivodina, în Serbia.


George Cătălin Nuțu, născut la 24 aprilie 1995, 1,81 metri, 74 kg. Este extremă dreaptă, vine de la CSM Sighișoara. A mai jucat la CSS nr. 2 Baia Mare.


Ovidiu George Cozorici, născut în 2000, vine de la LPS Suceava, a fost vicecampion național de juniori 1 în 2018.

Conducerea CSM Focșani 2007 urează jucătorilor nou veniți în echipa de handbal a Focșaniului să aibă un campionat foarte bun și să îndeplinească obiectivul de intrare în play-off. 

In același timp, conducerea clubului mulțumește antrenorilor și jucătorilor care nu mai fac parte din echipa handbalului focșănean pentru contribuția adusă la rezultatele din ultimii ani și le dorește să fie în continuare cel puțin tot atât de competitivi cum au fost la CSM Focșani 2007! 

Echipa se va reuni după vacanță luni, 15 iulie, la ora 17:30, la Sala Polivalentă.

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial

Informații despre jucătorii și antrenorii care-au părăsit echipa de handbal  masculin CSM Focșani 2007 începând din sezonul 2019-2020

Bogdan Moisă a semnat cu Dunărea Călărași, Robert Năstasie cu SCM Politehnica Timișoara iar Shota Tevzadze, a semnat cu nou promovata, CSM Școlar Reșița. 

Alexandru Acsinte, va fi preparatorul fizic al celor de la CSM Bacău, iar Bogdan Voica va fi secund la CSM București. După cum se știe, Sandu Iacob va antrena din noul sezon pe Steaua București.  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.