Sport

Locul 2 după primul turneu pentru echipa de volei speranțe CSȘ Focșani

Ziarul de Vrancea
6 nov 2017 1273 vizualizări

Echipa de volei fete speranțe confirmă din nou după primul turneu.

În perioada 4-5 noiembrie a debutat campionatul de volei fete pentru speranțe (ani de naștere 2004-2005), anul acesta fiind organizate de către Federația română de Volei 12 serii a câte 3-4 sau 5 echipe.

Echipa  de volei speranțe a CSS Focșani, antrenată de prof. Petrică Damian, face parte din  seria B, e serie de 5 echipe, alături de CSS Bacău, CSM Râmnicu Sarat, CSM Ploiești, CSM B București.

In primul turneu desfășurat la Bacău fetele noastre au reușit să confirme din nou, obținând două victorii cu 3-0 în fața echipelor din Rm Sărat și Ploiești și pierzând un singur meci, cu echipa gazdă, Bacăul, după jucarea a 5 seturi, într-o atmosferă incendiară în care organizatorii și-au susținut echipa de la microfon pe tot parcursul derulării meciului. In ciuda tensiunii  extraordinare în care au trebuit să joace, fetele noastre au reușit să conducă după primele trei seturi cu 2-1, dar Bacăul a reușit să egaleze, apoi să câștige setul decisiv, jocul terminându-se cu scorul de 3-2.

       Primul turneu s-a încheiat astfel cu echipa din Focșani pe locul al doilea, cu 7 puncte, în timp ce băcăuancele au terminat pe primul loc, cu 8 puncte.  Următorul turneu va avea loc la Focșani, între 2-3 decembrie 2017.  Din serie, la finalul turneelor, primele două echipe clasate vor participa la turneul semifinal. așa că fiecare punct câștigat contează.

       Echipa de speranțe a CSS Focsani este formată anul acesta din:  Raluca Georgiana Soare- căpitan, Flavia Maria Obodariu, Alessia Sima, Alessia Dima, Diana Elena Bozbici,  Andreea Elena Grigoraș, Ruxandra Maria Grosu,  Alexandra Elena Diac,  Ioana Bădin, Elena Sandu, Valeria Robu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.