Sport

Echipă de fotbal feminin, Orizontul Țifești participă la Cupa de Mărțișor în Republica Moldova

Ziarul de Vrancea
6 mar 2019 1128 vizualizări
Echipa de fotbal feminin Orizontul Țifești.Foto: ajfvrancea.ro
Echipa de fotbal feminin Orizontul Țifești.Foto: ajfvrancea.ro

Informația  apare ăntr-o postare pe site-ul Asoțiației Județene de Fotbal Vrancea, ajfvrancea.ro

Singurul club sportiv din Vrancea cu activitate și la fotbal feminin participă wekendul acesta la Cupa de Marțișor ce are loc în orașul Cahul din Rep.Moldova .Grație preocuparii profesorilorCioran Paul si Gabriel Sibechi aceste  fete cresc in valoare de la o competiție la alta .În marea lor majoritate componetele acestei echipe au facut parte din selectionata Județeana care a participat la Turneul Fotbal si feminitate din toamna anului trecut de la Suceava de unde s-au întors cu locul șase pe țara.Participarea fetelor la aceasta competiție internationala a fost posibila prin implicarea directa a domnului primar Gabriel Postolache ,care ne arată încă odata că întelege importanța fenomenului sportiv în localitatea pe care o conduce.Comuna Țifești are pe raza sa două cluburi ,Unirea si Orizontul care primesc de ani buni sprijinul primariei din localitate.De asemenea comuna Țifești are o sala de sport care corespunde competitiilor oficiale de handbal,fotbal,volei etc.

Componentele echipei noastre: Onia Florina Mihaela, Onea Andreea Florentina, Manolache Elena Alexia, Niculescu Alexia, Barbu Ana Maria, Balaci Țină Maria, Hartuche Adriana,Crețu Mădălina, Tănasă Gabriela, Tănasă Mădalina, Gălușcă Andrada, Crivăț Georgiana,Barbu Adina.

Text informații + foto:ajfvrancea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.