Sport

Dezamăgiri peste dezamăgiri

Ziarul de Vrancea
10 oct 2018 612 vizualizări

Ana Bogdan, la simplu, Irina Begu și Horia Tecău  au suferit înfrângeri în turnee asiatice

Ziua de ieri a însemnat un șir de decepții pentru tenisul românesc. Irina Begu și jucătoarea cehă Barbora Krejcikova, au pierdut în sferturile turneului de la Tianjin, meciul cu perechea Han Xinyun /Darija Jurak (China/Croația), scor 4-6, 6-4, 8-10, într-o oră și 36 de minute. Irina și partenera ei au jucat slab un set și jumătate. În setul secund, la 2-4 ele au revenit spectaculos câștigând patru game-uri consecutive, dar revenirea nu s-a prelungit și în super-tiebreak. Rezultate de la simplu: Hsieh Su Wei (Taiwan) – Veronika Kudermetova (Rusia) 6-2, 2-6, 6-2; Karolina Pliskova (Cehia) – Polona Hercog (Slovenia) 6-1, 6-2; Petra Martic (Croația) – Liu Fangzhou (China) 1-6, 6-0, 6-1; Arîna Sabalenka (Belarus) – Magda Linette (Polonia) 6-1, 6-3.

* La Hong Kong, Ana Bogdan a fost o pradă ușoară pentru reputata Garbiñe Muguruza, care s-a impus în 76 de minute, scor 6-2, 6-1.  Deși este doar de categorie International, turneul de la Hong Kong are premii mari, în valoare totală de 750.000 de dolari. Alte rezultate: Luksika Kumkhum (Thailanda) – Alizé Cornet (Franța) 6-4, 4-6, 7-6; Daiana Iastremska (Ucraina) – Zheng Shuai (China) 6-3, 6-3; Kristina Kucova (Slovacia) – Viktoria Tomova (Bulgaria) 6-1, 6-0. Kucova își arată în continuare forma deosebită, după ce a eliminat-o în primul tur pe letona Jelena Ostapenko.În acest turneu, mai rezistă la simplu Monica Niculescu, care joacă astăzi cu australianca Daria Gavrilova.

* Rezultate din turneul feminin de la Linz: Barbora Strycova (Cehia) – Kirsten Flipkens (Belgia) 7-6, 7-6; Ekaterina Aleksandrova (Rusia) – Katerina Siniakova (Cehia) 7-5,6-0; Alison van Uytvanck (Belgia) – Anna Schmiedlova (Slovacia) 1-6, 7-6, 7-6; Anastasia Pavliucenkova (Rusia) – Vera Lapko (Belarus) 5-7, 7-6, 6-3; Kiki Bertens (Olanda) – Barbara Haas (Austria) 6-2, 6-4.

* Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a fost eliminată, ieri,  în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Shanghai, cu premii totale de 7 milioane de dolari. Tecău și Rojer au fost învinși de cuplul Jean Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), cap de serie numărul 5, cu scorul de 4-6, 7-6, 9-11.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.