Sport

David Antonescu, împrumutat de la Real Betis Sevilla, pentru luna februarie

Ziarul de Vrancea
31 ian 2023 1513 vizualizări

CSO Voluntari va conta timp de 3 săptămâni pe serviciile baschetbalistului  internațional român originar din Focșani, David Antonescu (18 ani, 1.96 metri, extremă), în urma unui acord pe care clubul nostru l-a obținut de la Real Betis Sevilla. David evoluează pentru cel de-al doilea sezon consecutiv în Spania, fiind căpitanul echipei satelit a lui Betis și pregătindu-se periodic alături de lotul de ACB.

Antonescu este din Focșani și a evoluat pentru echipa orașului său, având 39 de meciuri în Liga Națională și două în Cupa României. El a fost antrenat de către Mihai Petruț, fiind principalul jucător sub 23 de ani al echipei din Vrancea.

Component al naționalelor de juniori, baschetbalistul lui Betis a fost numit căpitan al lotului U18 pentru Campionatul European desfășurat vara trecută la Ploiești. El a avut medii de 6 puncte și 6 recuperări, iar la întoarcea în Spania a fost chemat, în premieră, la prima echipă.

Antonescu este o extremă de forță, un jucător inteligent, abil la recuperare și foarte puternic. Sezonul acesta, în liga EBA (primul nivel de seniori din Spania), el are în 13 meciuri medii de 25 de minute, 9 puncte (32%-3p), 6.1 recuperări și 1 asist.????

Achiziția lui Antonescu este importantă pentru evaluarea sa în perspectiva sezonului viitor dar și pentru a aduce un plus contingentului U23 (Axinte-Voicu-Dan), în vederea Turneului Final al Cupei României (11-15 februarie).

Bun venit în SUD, David!

#WeTheSouth

Sursa:

CSO Voluntari - Baschet


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.