Sport

Cupa României: CSM Focșani 2007 întâlnește CS Sporting Liești în etapa inaugurală

Ziarul de Vrancea
30 iul 2023 1087 vizualizări

 Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 se pregătește intens pentru debutul în sezonul competițional 2023-2024

Focșani, 26 august 2023 - Cu emoții și dorința de a face o figură frumoasă în competiția de fotbal din România, echipa CSM Focșani 2007 se pregătește să intre în acțiune în primul joc oficial al sezonului competițional 2023-2024 al Cupei României. Meciul împotriva echipei CS Sporting Liești va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 17.30, pe Stadionul Milcovul din Focșani.

Echipa CSM Focșani 2007, va da probabil totul pentru a obține o victorie în fața propriilor suporteri. Pregătirile s-au desfășurat intens în ultima perioadă, iar jucătorii suntt în cantonament la Poiana Stampei (Suceava) în perioada 24-31 iulie, pentru a-și contura strategia și a se acomoda cu atmosfera competițională.

Din data de 31 iulie, echipa se va întoarce la Focșani pentru a continua pregătirea și a se concentra pe meciul crucial de Cupa României împotriva echipei CS Sporting Liești. Fanii și suporterii își vor susține echipa din tribunele Stadionului Milcovul, în speranța de a vedea o performanță memorabilă în prima fază a competiției pentru echipele de Liga a III-a.

Noul sezon vine cu o mulțime de așteptări pentru echipa CSM Focșani 2007, iar conducerea clubului și jucătorii sunt hotărâți să facă o impresie bună în fiecare meci. Prima etapă de campionat în Liga a III-a este programată pentru 26 august, așa că victoria în Cupa României ar putea fi un stimulent imens pentru un debut de succes în campionat.

În plus, în ajunul meciului de debut, un moment special de sărbătoare a avut loc în cadrul echipei. Jucătorul Teodor Dănilă și-a aniversat ziua de naștere pe data de 25 iulie 2023. Echipa și suporterii i-au transmis urări de bine și l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere, dorindu-i multă sănătate și performanțe de excepție pe terenul de fotbal.

Toată lumea din cadrul clubului și-a unit forțele pentru a sprijini echipa CSM Focșani 2007 în drumul către succes și recunoaștere în cadrul competițiilor de fotbal din România. Se așteaptă cu nerăbdare debutul în Cupa României și sezonul competițional din Liga a III-a, iar fanii sunt pregătiți să fie alături de echipă în fiecare pas al drumului.

Să urăm succes echipei CSM Focșani 2007 în meciul de Cupa României cu CS Sporting Liești și să ne bucurăm de spectacolul fotbalistic oferit de aceste două echipe în căutarea succesului în competiția de fotbal din România!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.