Sport

Cupa Micii Uniri are loc la Valentino Sport

Dan Chiriac
15 ian 2020 3504 vizualizări

Minifotbalul omagiază, la Focșani, Unirea Principatelor Române printr-o competiție de anvergură,  ”Cupa Micii Uniri”. Competiția va avea loc sub egida Federației de Minifotbal din Romania, în perioada 17-19 ianuarie.  Competiția, aflată la a doua ediție, se va desfăsura la baza sportiva Valentino Sport. Alături de câștigătoarea EMF EURO CUP , deținătoarea trofeului primei ediții, DANCO PRO București și finalista primei ediții. CORIOLAN Bacău, au onorat invitația de participare, finalista EMF Champions League, campioana națională, NOVA VITA  Târgu Mureș, FRATELLI BIANCONERI Galați, prezentă la Campionatul Național de minifotbal desfășurat la Oradea anul trecut, lidera la zi a campionatului bucureștean, LA MARIA ȘI ION, cu focșăneanul Cristinel Gurguiatu în formație, campioana Brașovului FC REGGIO, campioana Brăilei, PRETENAȘII , LIFESPORT Brașov - prezentă la turneul final al Cupei României și REAL CRÂNG Buzău aflată la a doua participare la Focșani. Din campionatul local de minifotbal, alături de campioana en-titre CS FLUX Focșani, vor participa AS TOMIȚĂ LAZĂR, PROGRESUL MANOLOGAB,VIITORUL CÂMPINEANCA, ATLETICO și PHOENIX ODOBEȘTI.  ''Sperăm într-o reușită organizatorică și o bună modalitate de promovare a minifotbalului de nivel ridicat.Mulțumim partenerilor oficiali ai competiției AUTOVIP Focșani, Casa de expediții MICOR SPEDITIONS, GRAFIT DECOR, ARTA FIER DAMASCHIN, TIMIȘOREANA, Clinica DOCTOR DE ZÂMBETE, GRANDE PIZZA, BADAPREST, HOTEL AMBASADOR și Pensiunea SARA'', ne-au transmis organizatorii. Din staff-ul campioanei naționale, antrenorul Costel Duda speră ca Nova Vita Tg.Mureș să aibă o participare cât mai bună la Focșani. ''Este primul turneu la care participăm în acest an. Mulțumim pentru invitația de  participare la Cupa Micii Uniri unde vom întalni  echipe importante din mai multe zone ale țării. Speram ca parcursul echipei să fie unul foarte bun și să aducem trofeul la Tg.Mureș. Ne dorim ca băieții saădovedească că parcursul de anul trecut  nu a fost întamplător''. Din lotul echipei campioane naționale vor face parte Mircea Ungur, Laszlo Klein și Andrei Balea convocați la ultimul Campionat Mondial de Minifotbal desfășurat în  Australia, în luna octombrie. Răzvan Radu, Stelian Stancu, Andrei Cârstea și Sharon Chirică sunt tricolorii din lotul formatiei bucureștene DANCO PRO.

 Grupele Cupei Micii Uniri

Grupa A : Coriolan Bacău, La Maria și Ion, Real Crâng Buzău

Grupa B : Nova Vita Tg.Mureș,FC Reggio Brașov,AS Tomiță Lazăr,Progresul Manologab

Grupa C : Fratelli Bianconeri Galați, LifeSport Brașov,CS Flux Focșani, Phoenix Odobești

Grupa D : Danco Pro București, Pretenașii Brăila,Viitorul Cămpineanca, Atletico Focșani.

Joi,vineri și sâmbătă sunt programate jocurile din grupe, duminica dimineață sferturile de finală,urmate de semifinalele și FINALA Cupei Micii Uniri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.