Sport

Crina, înaintea Cristinei

Ziarul de Vrancea
8 ian 2020 1088 vizualizări

Pivotul naționalei feminine este cea mai bună handbalistă română a anului

Pivotul Crina Pintea (CSM București) și portarul Mihai Popescu (St. Raphael Var) au fost desemnați cei mai buni jucători români ai anului 2019 de către Federația Română de Handbal.

Crina Pintea (29 de ani) a fost votată cea mai bună jucătoare a României, aceasta fiind o premieră pentru jucătoarea echipei CSM București. „Cred că pot mult mai mult de atât. Îmi doresc să fiu sănătoasă și împreună să ne putem îndeplini obiectivele. Când cu echipa ai rezultate foarte bune, apar și rezultatele individuale”, a declarat Crina Pintea.

Alte două jucătoare de la CSM București, interul stânga Cristina Neagu (31 de ani) și portarul Denisa Dedu (25 de ani), au fost desemnate cele mai bune românce din Liga Florilor.

Mă surprinde să primesc acest premiu pentru că am jucat foarte puțin anul trecut. Le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și mi-au oferit acest premiu”, a spus Cristina Neagu. „Îmi doresc ca 2020 să fie și mai bun”, a afirmat, la rândul său, Denisa Dedu.


Spaniola Alicia Fernandez (27 de ani), de la campioana SCM Râmnicu Vâlcea, medaliată cu argint la Mondialul din Japonia, în decembrie, a fost desemnată cea mai bună jucătoare străină din campionatul României. Mihai Popescu (34 ani) a fost desemnat a opta oară cel mai bun jucător român. Marius Sadoveac (34 de ani), de la SCM Politehnica Timișoara, a fost ales cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor, în vreme ce premiul pentru cel mai bun străin din campionatul României a fost câștigat de croatul Ante Kuduz (24 de ani), de la Dinamo București. FRH a stabilit jucătorii anului în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor și Liga Zimbrilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.