Sport

Corona Brașov - CSM Focșani 2007: 56-52, într-un meci amical de baschet masculin

Ziarul de Vrancea
5 sep 2023 541 vizualizări

Partida de verificare Corona Brașov - CSM Focșani 2007: 56-52,  a avut loc duminică , 3 septembrie 2023, în Sala Sporturilor din Brașov.

CSM Corona Brașov și CSM Focșani s-au întâlnit duminică, 3 septembrie, într-un meci de pregătire în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov. Duelul s-a încheiat cu victoria nou-promovatei, 56-52, la prima apariție în fața fanilor.

Sfertul inaugural s-a încheiat cu 17-14 în favoarea Coronei Brașov, după care ecartul s-a dublat până la pauză și tabela a indicat 32-26. Revenirea de la vestiare a adus un sfert modest pentru ambele formații pe plan ofensiv, cu câte 10 puncte marcate și scorul a devenit 42-36. În cele din urmă, brașovenii s-au putut menține la conducere și s-au impus cu 56 la 52.

În primul 5 al formației de sub Tâmpa s-au regăsit Armin Cane, CJ Williams, Victor Petrescu, Quattarius Wilson și Andrei Oinaru. Focșaniul a replicat cu Cătălin Petrișor, Terry Nolan, Rijad Avdic, Alexandru Coconea și Konstiantyn Anikienko.

Brașovul a încheiat cu 36% procentaj din acțiune, din cele 21 de încercări precise 5 fiind de la distanță. Cifrele vrâncenilor au fost mai modeste, cu 29% din acțiune și 2/27 în privința aruncărilor de afară. Ambele echipe au avut sub 70% procentaj de la libere, iar la recuperări CSM Corona a stat cu 47, față de 39 ale Focșaniului.

CJ Williams a adunat 19 puncte și 4 recuperări pentru galben-albaștrii, iar Juwan Gray l-a urmat cu 13 puncte și 8 recuperări. În replică, Konstiantyn Anikienko a terminat cu un double-double format din 11 puncte și 10 recuperări, iar Sherwood Brown a avut tot 11 puncte alături de 5 recuperări.

Text informații:baschet.ro

 Echipa de baschet masculin CSM Focșani 2007 va juca săptămâna aceasta alte două meciuri de pregătire.

Marți, 5 septembrie 2023, de la ora 17:00, se va disputa partida cu SCM OHMA Timișoara, care va avea loc în Sala Sporturilor ,,Constantin Jude" din Timișoara.

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 17:00,  echipa de baschet masculin CSM Focșani 2007 va evolua în deplasare cu CSM Petrolul Ploiești, partida urmând să se dispute în Sala Sporturilor ,,Olimpia" din Ploiești.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.