Sport

Conform site-ului de specialitate liga2.prosport.ro, Ionuț Moșteanu este noul antrenor al echipei de fotbal seniori, CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
28 ian 2023 2315 vizualizări
Antrenorul de fotbal, Ionuț Moșteanu.Foto:orangesport.ro
Antrenorul de fotbal, Ionuț Moșteanu.Foto:orangesport.ro

Din informațiile Liga2.ro, echipa de fotbal seniori din liga a III-a CSM Focșani 2007 are un nou antrenor principal începând de luni, 23 ianuarie 2023, când a avut loc reunirea.

Echipa condusă din luna noiembrie a anului trecut de Adrian Toma l-a adus pe Ionuț Moșteanu, ultima dată la Foresta Suceava, în sezonul trecut, când a fost demis. Moșteanu și Foresta sunt și acum în litigiu, antrenorul solicitând să primească toți banii până la finalul contractului pe care îl avea. Din acest motiv, Focșaniul nu și-a anunțat până acum noul antrenor principal, unul care și-a început deja treaba și a adus alături de el și un antrenor secund și unul cu portarii.

Primele sale decizii a fost să renunțe patru jucători importanți din cadrul lotului, golgheterul Sergiu Arnăutu, atacantul Mădălin Predoiu și mijlocașii Liviu Băjenaru și Sorin Strătilă. În plus, de la echipă a plecat un alt ”veteran”, Ciprian Petre.

Ionuț Moșteanu are 47 de ani și în cariera sa a antrenat echipe ca FC Vaslui, Campionii FC Argeș și Foresta Suceava. Cel mai mult a stat la formația suceveană, un an de zile, de unde a plecat cu scandal și cu care încă se judecă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.