Sport

Clujul uimește din nou

Ziarul de Vrancea
24 apr 2018 608 vizualizări
"

In cadrul Festivalului Sporturilor va avea un turneu demonstrativ la care vor veni legendele Goran Ivanisevic și gemenii Bryan, alături de Andrei Pavel

Goran Ivanisevic, frații Bob și Mike Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur vor participa la un turneu demonstrativ la Cluj, în cadrul Festivalul Sporturilor, din perioada 14-17 iunie. Lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares și șase turnee de Grand Sla, frații Bryan se întâlnesc în teren la Cluj cu Florin Mergea, Andrei Pavel, Adrian Ungur, trei dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Un alt model al tenisului mondial prezent la demonstrativ, croatul Goran Ivanisevic  a urcat până pe locul II în clasamentul ATP, are o victorie la Wimbledon 22 de trofee în palmares. Formatul demonstrativului Team Romania vs. Team World cuprinde meciuri la simplu și dublu. Tot în cadrul festivalului va avea loc și confruntarea dintre legendele fotbalului. Un meci demonstrativ între Generația de Aur și legendele  Barcelonei este programat pe 16 iunie pe Cluj Arena, la care s-au vândut deja 9.000 de bilete.

"Suntem încântați că venim în România în această vară pentru Sports Festival. Jucăm turnee de aproape 20 de ani acum și am fost norocoși să devenim prieteni cu mai mulți jucători români de-a lungul anilor. În plus, Goran este o legendă vie, o să fie distractiv să jucăm din nou cu el. Am auzit lucruri minunate despre România și suntem recunoscători pentru această oportunitate", au spus frații Bryan. "Ar fi bine ca Andrei să se antreneze. De dragul vremurilor pe care le am petrecut împreună în circuit sper să facem un meci frumos, în care eu să aduc punctul pentru echipa mea", a afirmat Goran Ivanisevic.  "Atmosfera de la Cluj e unică. E ceva ce nu nu am trăit cât am fost jucător de Cupa Davis. Sper ca în iunie să mă bucur și eu de acest public minunat și să câștige echipa României”", a declarat Andrei Pavel, în timp ce Florin Mergea a spus: "Nu puteam rata o întâlnire cu frații Bryan. Vin pe jos până la Cluj dacă e nevoie".

Festivalul Sporturilor  oferă publicului posibilitatea de a experimenta sportul alături de campioni și prin a fi parte din competiții sportive de amatori au semiprofesioniști, antrenamente, vizionări de meciuri, de a învăța regulile unui sport nou, de a profita de infrastructura pe care organizatorii o pun gratuit la dispoziția lor. Peste 20 de sporturi vor fi regăsite în cadrul festivalului, printre care: fotbal, tenis, handbal, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, golf, oină, atletism.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.