Sport

Când joacă Oltchim cu Györ

Ziarul de Vrancea
17 apr 2018 721 vizualizări

Semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre CSM București și deținătoarea trofeului, Györ ETO, va avea loc în 12 mai, de la ora 16.15, iar cealaltă dispută, între Rostov-Don și HC Vardar, în aceeași zi, de la ora 19: 00.

A doua zi, de la aceleași ore, vor avea loc finalele pentru medalii. În 13 mai, învinsele din semifinale vor juca pentru medalia de bronz, de la ora 16.15, iar finala va avea loc de la ora 19.00.  Obiectivul campioanei României în actuala stagiune a fost calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la care a mai participat de două ori consecutiv. În 2016, CSM București a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz, aflându-se acum la a treia participare consecutivă la Turneul Final Four. Deținătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Györ ETO.

Raț se bagă la baschet

Fotbalistul Răzvan Raț va da aruncarea de start la meciul BC SCM Timișoara – U BT Cluj, programat la ora 18.00, în faza Top 6 a Ligii Naționale de baschet masculin. “Invitat pentru aruncarea de start este un jucător cu 20 trofee majore în cariera sa de fotbalist, inclusiv câștigarea Cupei UEFA cu șahtior Donețk. Proaspăt transferat la ACS Poli Timișoara, Răzvan Raț va da startul simbolic al partidei BC SCM Timișoara – U BT Cluj”, se arată pe site-ul bc-tm.ro.  Răzvan Raț a semnat la 22 martie un contract până în vară cu echipa ACS Poli Timișoara, care evoluează în play-out-ul Ligii I.

Sancțiuni drastice pentru francezii Spaniei

Comisia Judiciară Independentă a Rugby Europe a decis sancționarea a cinci jucători din echipa Spaniei ca urmare a incidentelor de la meciul cu Belgia, din 18 martie, la finalul căruia arbitrul Vlad Iordăchescu a fost agresat. Comisia i-a sancționat pentru  “agresiune fizică și verbală a unui oficial de meci” pe Sébastien Rouet (43 de săptămâni). Guillaume Rouet (36 de săptămâni). Ceilalți trei jucători, Pierre Barthère, Lucas Guillaume și Mathieu Belie au primit câte 14 săptămâni de suspendare pentru “acte și cuvinte amenințătoare la adresa unui oficial de meci”. Jucătorii au drept sa faca apel în termen de șapte zile de la comunicarea în scris a deciziei.

Klose începe să antreneze

Clubul Bayern München a anunțat că fostul internațional Miroslav Klose va antrena echipa under 17 a grupării bavareze, din sezonul viitor. Klose, în vârstă de 39 de ani, face în prezent parte din staful naționalei Germaniei. “Am avut discuții pozitive, îl vom angaja”, a declarat directorul sportiv al clubului Bayern, Hasan Salihamidzic. Miroslav Klose s-a retras din activitatea de fotbalist în 2016. El a jucat pentru Bayern München în perioada 2007-2011.

Zlatan cel modest

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, care a semnat luna trecută cu Los Angeles Galaxy, a declarat, că va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia, fără să precizeze însă dacă va juca. “Voi merge la Cupa Mondială. Dacă spun mai mult oamenii mă vor spânzura. Fără mine, Cupa Mondială nu ar fi Cupa Mondială”, a spus Ibrahimovic la emisiunea lui Jimmy Kimmel de la postul ABC. Zlatan Ibrahimovic i-a amuzat pe spectatorii emisiunii spunând că nu este un suedez tipic, dar a “pus Suedia pe hartă”. Întrebat dacă este îngrijorat de faptul că jucătorii ceilalți jucători de la LA Galaxy s-ar putea simți ofensați de toată atenția care i se acordă, Ibrahimovici a răspuns cu umor: “Nu, îi fac superstaruri, la fel cum te fac pe tine superstar”.

Moartea unui ciclist

Ciclistul belgian Jeroen Goeleven a încetat din viață, ieri, la vârsta de 25 de ani. Sportivul a fost găsit mort în camera sa de către tatăl său. În urmă cu câteva săptămâni, Goeleven câștigase la contratimp o cursă la Limbourg. Decesul sportivului a fost anunțat de clubul la care era legitimat, Snake CT, și de tatăl lui Goeleven. “Suntem în doliu. Nu există niciun semn că ar fi fost sinucidere, asta este clar”, a notat tatăl sportivului, pe Facebook. “Încă un tânăr sportiv foarte motivat își pierde viața din cauze necunoscute”, a adăugat el. Potrivit Le Soir, poliția din Beringen-Ham-Tessenderlo a anunțat că toate indiciile arată că Goeleven a murit din cauze naturale.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.