Sport

Bölöni , pe picior de plecare

Ziarul de Vrancea
8 apr 2020 906 vizualizări

Tehnicianul român vrea sa părăsească Royal Antwerp dar clubul nu prea e de acord

Tehnicianul Laszlo Bölöni a declarat, într-un interviu pentru M4 Sport, că nu intenționează să rămână la Royal Antwerp, “Nu intenționez să merg mai departe. Am ajuns la un nivel la care următoarea etapă ar fi câștigarea titlului și acest lucru necesită o filosofie diferită. Nu cred că mai putem progresa. Mi-ar plăcea să rămân activ în fotbal. Sunt suficient de naiv ca să gândesc că încă pot transmite energia și motivația mea”, a spus Bölöni

Secretarul general al clubului Antwerp, Sven Jaecques, a declarat pentru Het Nieuwsblad că tehnicianul s-a pronunțat prea curând. “Am aflat ce a zis Bölöni, dar este evident prematur. Este adevărat că este pe final de contract, însă viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi. De la oprirea competiției, prioritățile au devenit altele. Intenția era să ne așezăm la masă după finala Cupei și după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opțiunile rămân deschise”, a explicat Jaecques. Bölöni pregătește echipa belgiană Antwerp din iunie 2017.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.