Sport

Atac la obiectivul CR 7

Ziarul de Vrancea
20 sep 2018 466 vizualizări

La debutul său în Liga Campionilor pentru Juventus, Cristiano Ronaldo a fost eliminat în meciul cu Valencia, dar echipa sa a câștigat * senzație la Manchester: City a fost învinsă de Olympique Lyon

Surpriza cea mare a zilei de miercuri în Liga Campionilor a fost desigur victoria francezilor de la Olympique Lyon pe terenul campioanei Angliei, Manchester City, echipă pe care mulți fani ai Premier League o consideră drept mare favorită la câștigarea trofeului. Însă cel mai comentat eveniment s-a petrecut la meciul FC Valencia – Juventus Torino, care, în viziunea tifosilor torinezi ar fi trebuit să consfințească debutul strălucit al lui Cristiano Ronaldo la echipa “bianco-nera”. Însă evenimentul comentat la acest meci a fost taman eliminarea lui Cristiano în min.29, el primind cartonașul roșu direct, pentru un fault la Jeison Murillo. O decizie considerată de foarte multă lume drept excesivă. Chiar și în zece oameni, juventinii s-au impus cu 2-0, din două lovituri de pedeapsă transformate de bosniacul Miralem Pjanic, gazdele ratând o astfel de lovitură în timpul adiționalk, prin Parejo.  "Singurul lucru pe care îl pot spune este că sistemul VAR l-ar fi putut ajuta pe arbitru să ia decizia corectă. Să joci 10 contra 11 în Liga Campionilor pentru un astfel de incident este dezamăgitor. Am fost aproape să pierdem meciul și vor fi și privați de Ronaldo în următoarele partide", a spus tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri. Revenind la isprava “cetățenilor” din Manchester, echipa antrenată de Josep Guardiola a dominat la toate capitolele, dar nu a fost sufiecient pentru a debuta cu dreptul. Din cele trei șuturi expediate pe spațiul porții, francezii au reușit să fructifice două, în timp ce trupa lui Guardiola marcat o singură dată, când Lyon conducea cu 2-0. Înfrângerea a făcut ca City să devină prima echipă din Anglia care ajunge la patru înfrângeri consecutive în Liga Campionilor. Precedentele trei au fost în optimile ediției trecute (1-2, acasă, cu Basel) și în sferturi (0-3 și 1-2 cu Liverpool).

 

Rezultate, marcatori

Grupa E: Ajax Amsterdam – AEK Atena 3-0. Tagliafico (’46, ’80), van de Beek (’77); Benfica Lisabona – Bayern München 0-2. Lewandowski (’10), Sanches (’54).

Grupa F: Șahtar  Donețk – Hoffenheim 2-2. Ismaly (’27), Maycon (’81) / Grillitsch (‘6), Nordveit (’38); Manchester City – Olympique Lyon 1-2. Bernardo Silva (’67) / Cornet (’26), Fekir (’43).

Grupa G: Viktoria Plzen - ȚSKA Moscova 2-2. Krmencik (’29, ’41) / Cialov (’49), Vlasic (‘90^5 – penalty); Real Madrid – AS Roma 3-0. Isco (’45), Bale (’58), M. Diaz (‘90^2).

Grupa H: Valencia – Juventus 0-2. Pjanic (’45, ’51 – ambele din penalty); Young Boys Berna – Manchester United 0-3. Pogba (’35, ’44 – penalty), Martial (’66).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.