Sport

Argeșenii rămân cu lanterna în cârcă

Ziarul de Vrancea
16 dec 2020 1004 vizualizări

Conduși cu 0-2, jucătorii din Pitești au fost aproape de a întoarce rezultatul * Viitorul a pierdut acasă cu FC Botoșani

Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș 3-0 (1-0). Montini ('4), Budescu ('38), Radunovic ('43). Budescu – un gol și două pase decisive-a fost eroul meciulului semn, că atunci când „Sărmăluță” vrea, Astra mai știe să joace. „Assistul” de la golului lui Budescu a aparținut lui Montini, care - la rândul său-a primit o pasă perfectă... de la Buzbuchi, portarul Gazului.

*FC Viitorul – FC Botoșani 1-2 (0-0). Luckassen ('90^1) / Keyta ('36, '66). O victorie neașteptată a echipei moldovene care nu prea a excelat în ultimele etape și noul antrenor al futuriștilor”, Mircea Rednic, mai are de așteptat un pic până la prima victorie pe banca echipei lui Hagi. Viitorul a avut și ghinion, a trimis de două ori în bară, însă în minutele 57 și 59, pe Hervin Ongenda de la oaspeți l-a apucat dorul de Hexagonul natal, a fost eliminat și va pleca á la maison. Și mai paradoxal este că Viitorul a jucat mai prost în superioritate decât înainte. De la Botoșani, Hamidou Keita arată o formă deosebită și a ajuns la opt goluri marcate pentru echipa lui Marius Croitoru

*Politehnica Iași-Academica Clinceni 0-0. Un meci dominat, practic de gazde, în timp ce clincenarii n-au excelat decât printr-o organizare bună în defensivă. Surprinzător, și apărarea lui Daniel Pancu s-a descurcat bine, jucători ca „Dodel” Tănase și Raul Rusescu fiind practic anihilați.În minutul 88, Vanzo (Poli) a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

*FC Argeș - FC Hermannstadt 2-2 (0-1).Malele ('66, ' 80 – penalty) / Dâlbea ('9-penalty), Addae ('56). Sibienii – de la care vin zvonuri negre – au condus cu 2-0, dar Argeșul și-a amintit că poate preda lanterna roșie dacă reușesc să răstoarne rezultatul. Și n-a durat mult.

*FC Voluntari – Chindia Târgoviște ***

Astăzi se dispută meciurile Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA (ora 17:30) și Dinamo – CFR Cluj (20:30), iar etapa se încheie vineri cu derbiul CSU Craiova – FCSB (ora 20:30).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.