Sport

Antrenor nou, adversar vechi

Ziarul de Vrancea
27 ian 2020 880 vizualizări

”Stejarii” vor juca sâmbătă la Tbilisi în Campionatul European de rugby, contra echipei Georgia, cu nou antrenor, Andy Robinson, pe bancă

Noul selecționer al echipei de rugby a României, englezul Andy Robinson, va debuta oficial pe banca „Stejarilor” contra Georgiei, sâmbătă, la Tbilisi, în prima etapă a ediției 2020 din Rugby Europe Championship. Tehnicianul speră să vadă o „atitudine bună”, ca jucătorii să pună în aplicare tot ceea ce au acumulat în antrenamente, să fie disciplinați, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. „Ne așteptăm la un meci greu cu Georgia, este o echipă bună, al cărei joc a crescut mult în ultimii ani. Așteptam cu nerăbdare această întâlnire și speram să facem un meci bun cu ei. Obiectivul principal pentru noi este să arătăm o atitudine bună, să muncim mult, să fim uniți. Este esențial pentru noi să putem în cele mai grele momente să ne comportăm ca o grup unitar, ca o echipă. Ce ne dorim pentru acest meci este să reușim să punem în aplicare tot ceea ce am acumulat în antrenamente, toate părțile pozitive, atât în atac, cât și în apărare”, a declarat Andy Robinson.

După circa două săptămâni de cantonament, la Izvorani și în Antalya, jucătorii pregătiți de Andy Robinson se afla acum în Georgia, la Martkopi. În lotul de 32 de jucători convocați inițial, Vlăduț Zaharia și Damian Strătilă au devenit indisponibili din cauza unor accidentări și au revenit în țară, alături de Andrei Rădoi și Cosmin Iliuță. Lotul a fost completat cu cinci jucători. Pe lista jucătorilor convocați din Franța s-au aflat Marius Antonescu, Ionel Badiu, Alexandru Gordaș, care s-au accidentat în meciurile echipelor de club, devenind astfel indisponibili, dar și Mihai Macovei, indisponibil din cauza unor probleme personale.

Lotul României: Hartig. Pristăvița, Pungea, Manole, Țăruș (pilieri), Cojocaru, Căpățână, Butnariu (taloneri), Mureșan, van Herden, D.Lazăr, Motoc (linia a II-a), Chirică, Neculau, Ser, Ad.Ion, Sobota (linia a III-a), Rupanu, Surugiu, Bratu (mijlocași la grămadă), Boldor, Plai (mijlocași la deschidere), Neagu, Simionescu, Onuțu, I.Dumitru (aripi), Vl.Popa, Vlaicu, Fercu, Bucur, Gontineac (centri), Popoaia, Melinte (fundași), Antrenori: Andrew Robinson, Lașa Tavarkiladze, Sosene Anesi.

Meciul dintre Georgia și România va avea loc sâmbătă 1 februarie, de la ora 16:00 (în direct pe TVR 1), la Tbilisi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.