Sport

Antrenor de tranziție

Ziarul de Vrancea
10 mar 2019 418 vizualizări

Simona Halep va lucra săptămâna viitoare cu Daniel Dobre, în așteptarea unui nume consacrat

Simona Halep (27 de ani) și-ar fi găsit antrenor. Sportiva din Constanța se va pregăti, săptămâna viitoare, alături de Daniel Dobre, om cu care a mai lucrat în trecut. Anunțul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup. Simona Halep a rămas fără antrenor în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat încheierea colaborării cu australianul Darren Cahill.

După despărțirea de Darren Cahill, Halep a încercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, belgianul care i-a fost recomandat chiar de Cahill, însă  colaborrea nu a funcționat. Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti alături de Daniel Dobre, însă colaborarea ar fi doar pentru o săptămână, spune Segărceanu. “Se apropie Roland Garros, unde are de apărat puncte. Am înțeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziție”, a spus Florin Segărceanu, conform TelekomSport.  În ceea ce-l privește pe Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka, al cărui nume a fost vechiculat, Segărceanu a spus: “Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculații. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere așa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână ... Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei” , a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport. După Indian Wells, pentru Simona Halep urmează turneul de la Miami, din perioada 18-31 martie.

În imagine, Daniel Dobre, alături de Simona. În dreapta jos, preparatorul fizic Andrei Cristofor

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.