Sport

Simona rămane fără antrenor

Ziarul de Vrancea
15 nov 2013 457 vizualizări
Cea mai bună jucătoare romană de tenis a renunţat la colaborarea cu Adrian Marcu şi se va pregăti singură în prima jumătate a anului viitor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (11 WTA) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a renunţat şi la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu, după ce în luna octombrie se despărţise de tehnicianul Andrei Mlendea, ea precizand că în următoarele luni vrea să se pregătească singură. "Domnul Marcu nu mă supără. A fost o colaborare bună, am luat tot ce a fost bun de acolo şi acum, la nivelul acesta, sunt colaborări mai multe, fiecare îţi dă încredere, fiecare te ajută cu ce poate. Deocamdată vreau să răman singură, să îmi consolidez mai mult încrederea în mine. Perioada în care am fost singură la începutul anului, timp de două-trei luni, m-a ajutat. încerc să fac tot ce pot pe teren. Voi vedea pe viitor, dar deocamdată vreau să răman singură", a spus Halep.
Simona Halep speră ca în 2014 să reuşească să se impună la turneul de la Roma, care face parte din categoria Premier. "Nu mă aşteptam la începutul anului să cresc atat de mult, pentru că am avut probleme de sănătate. Pe parcurs am început să cresc. Visul meu a fost să ajung în Top 20, acum am ajuns pe 11 şi încerc să urc cat pot eu de mult. Sper să răman în Top 20, să pot juca la acelaşi nivel ca anul acesta, pentru că am multe puncte de apărat. Mi-aş dori să caştig la Roma, pentru că este un turneu special pentru mine. Visez să caştig Roland Garros, dar trebuie să muncesc mult ca să ajung acolo", a completat Halep. Jucătoarea de tenis îşi doreşte să rămană la fel de concentrată şi în anii următori şi să nu fie afectată de celebritatea caştigată în acest an, cand s-a impus la şase turnee. "Există posibilitatea de a mă îndepărta de la drumul meu, dar eu cred că nu voi face acest lucru. Vreau să răman concentrată la ce am de făcut şi să răman cu picioarele pe pămant. Ceea ce s-a întamplat anul acesta cu mine se întamplă cu multe jucătoare din lume, nu sunt unică, sunt un om normal şi încerc să fac ceea ce ştiu", a adăugat jucătoarea.
Simon Halep consideră că desemnarea sa ca sportiva anului în Romania ar reprezenta cel mai mare premiu din carieră. "Sunt mulţi sportivi care au rezultate bune anul acesta. Aş fi onorată să primesc acest premiu, m-aş bucura enorm. Va fi onoare dacă îl voi primi. Cred că ar fi cel mai mare premiu din cariera mea. Să fiu desemnată revelaţia anului ar fi neaşteptat. Este rezultatul muncii mele de pană acum, anilor dedicaţi tenisului", a subliniat Halep.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.