Sport

Tata Omida, alias Mourinho

Ziarul de Vrancea
7 nov 2013 398 vizualizări
Antrenorul portughez al formaţiei Chelsea miza pe gafele portarului Hildebrand în meciul cu Schalke 04, care a degajat un balon exact în piciorul lui Eto'o * întreaga Anglie rade cu lacrimi de gafa portarului german

Tehnicianul José Mourinho a declarat după victoria obţinută de echipa sa, Chelsea, cu scorul de 3-0, în meciul cu Schalke 04, că îl cunoaşte pe portarul german Timo Hildebrand, astfel că i-a spus atacantului Samuel Eto'o să pună presiune pe el. "I-am spus să pună presiune pe portar. Îl cunosc din Portugalia şi Spania. Ştiam că Schalke obişnuieşte să înceapă fazele din spate, de la portar. Eto'o a atacat portarul într-o manieră inteligentă. Jucătorii mei favoriţi sunt cei care caştigă meciuri pentru mine, nu cei care le pierd. Iar Samuel a lucrat cu mine în cel mai bun sezon al carierei mele. Am caştigat tot, aşa că este într-o poziţie bună", a spus Mourinho. Tehnicianul portughez a afirmat că echipa sa Chelsea a avut probleme la începutul meciului, cand Schalke putea marca: "A fost bine, dar dificil în primele 15 minute. Suntem o echipă fără prea multă maturitate, am fost norocoşi că ei nu au marcat la ocaziile pe care le-au avut. Apoi am jucat foarte bine. Am fost stabili, am păstrat posesia, am jucat aşa cum lor nu le place. La 1-0, Cech a apărat foarte bine la o ocazie a lui Schalke. Toţi jucătorii au muncit din greu, mai ales extremele împotriva fundaşilor adverşi." Formaţia engleză Chelsea Londra a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 3-0 (1-0), echipa germană Schalke 04, în etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor.
La prima reuşită a gazdelor, Hildebrand a întarziat o degajare, Eto'o l-a atacat, iar portarul german a trimis mingea în piciorul camerunezului, de unde a ricoşat în poartă.  Presa germană a taxat gafa comisă de portarul echipei Schalke 04 la meciul cu Chelsea din Liga Campionilor, cotidianul Bild notand că Timo Hildebrand a fost cel mai bun juucător al lui Mourinho. " De obicei, germanii rad de cate un portar englez. De data aceasta, toată Anglia a răs de un portar german. «Sorry», dar portarul lui Schalke, Timo Hildebrand, a fost cel mai bun om al lui Mourinho... Scorul de 0-3 a început cu un moment de rătăcire. Apoi, fiecare atingere de balon de către Hildebrand a fost însoţită de aplauzele ironice ale fanilor englezi", a scris Bild. "Trebuia să stau mai aproape de minge. Am încercat să mi-o mai apropii, dar a fost prea tarziu. Din păcate, aşa a început o înfrangere. Nu mi s-a mai întamplat aşa ceva în carieră. Îmi pare rău pentru coechipieri şi pentru club", a spus Hildebrand după meci. Bild a mai scris că Hildebrand nu îşi permite să mai facă vreo gafă de acest gen la meciurile cu Steaua şi FC Basel. "Dacă va mai fi în poartă", a adăugat sursa citată.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.