Sport

Addras Focşani, în proiectul „Idei din ţara lui Andrei”

Ziarul de Vrancea
22 oct 2013 747 vizualizări
Clubul focşănean doreşte să deschidă o sală nouă, în care vor avea acces şi copii cu posibilităţi materiale reduse

Clubul Addras Focşani participă la o campanie naţională, ce se desfăşoară în perioada 16 septembrie - 31 octombrie 2013 şi în urma căreia doreşte să amenajeze o sală de sport pentru copiii instituţionalizaţi sau cei săraci. Concursul „Idei din ţara lui Andrei” este un proiect de responsabilitate socială susţinut de o cunoscută companie romanească. În această competiţie, C.S. Addras Taekwondo a înscris proiectul “Urmează-ţi visul”, care constă în dotarea şi amenajarea unei săli pentru activităţi sportive în municipiul Focşani, unde vor avea acces gratuit şi copiii instituţionalizaţi, ori cu posibilităţi materiale reduse. În cazul unui succes, echipamentele vor fi folosite exclusiv de sportivii clubului, atat în activitatea de performanţă, cat şi pentru activităţi fizice de întreţinere. Obiectivele proiectului sunt următoarele: asigurarea unui cadru adecvat practicării activităţilor fizice şi sportului de performanţă, iniţierea în sportul de performanţă, în ramura sportivă specifică înscrisă în certificatul de identitate sportivă, creşterea gradului de instrucţie a participanţilor la cursuri, atat în cadrul clubului cat şi în afara acestuia, identificarea tinerelor talente, provenite din randul categoriilor defavorizate şi instruirea specifică a acestora în vederea participării la competiţii interne şi internaţionale, pentru valorificarea aptitudinilor într-un cadru organizat, -evidenţierea contribuţiei semnificative şi constante a sportului de performanţă la reprezentarea şi sporirea prestigiului României pe plan internaţional; susţinerea activităţii de performanţă la nivelul copiilor fără posibilităţti materiale sau, aflaţi în centre de plasament. Pentru reuşita proiectului, care este în interesul comunităţii locale, este nevoie de cat mai multe voturi, care pot fi acordate on-line, pe site-ul oficial al competiţiei  http://www.taraluiandrei.ro. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.