Sport

Iarasi probleme pe Milcovul

Cristi Irimia
28 mar 2005 805 vizualizări
Unirea Focsani - Callatis Mangalia 0 - 0, in etapa a 17-a a Diviziei B la fotbal (seria I). Dupa meci jucatorii si-au cerut salariile pentru a putea pleca acasa. Panfil a amenintat ca nu va mai reveni la echipa.


Gherghe (nr. 10 pe tricou) a ratat singura ocazie de gol a Unirii in cele 90 de minute


E clar. Pentru a se salva de la retrogradare Unirea trebuie sa mai cistige 2 - 3 partide in deplasare, pentru ca pe teren propriu s-a impiedicat si de Callatis si de Dacia, in primele doua jocuri ale returului disputate pe "Milcovul". Daca punem la socoteala faptul ca la Focsani vor veni FC Vaslui si Ceahlaul, este clar ca vrincenii au nevoie de cel putin 10 puncte de "afara" pentru a juca in Divizia B si in sezonul viitor. Cu Callatis, trupa lui Augustin a facut un meci slab in ceea ce priveste organizarea jocului si crearea de ocazii de gol. Daca in alte partide mai ajungeam la poarta adversa dar ratam, acum n-am tras decit un sut pe poarta in 90 de minute. Oaspetii puteau pleca de la Focsani cu toate cele trei puncte daca Petrache n-ar fi ratat din situatii ideale. De partea cealalata Unirea a avut o mare ocazie, prin Gherghe, care n-a avut puterea sa traga tare la poarta, fiind incomodat de aparatorii adversi chiar daca initial scapase singur cu portarul Avram. Astfel s-a scris istoria unei partide care a continuat dupa meci in curtea interioara a clubului, unde fotbalistii au cerut bani presedintelui Sorin Galan si directorului economic Dumitru Toba, pentru a putea pleca acasa. Panfil, B. Petre si Ionica s-au rugat de Galan sa le dea bani de benzina pentru a putea ajunge la familiile lor, insa pina la urma doar B. Petre a primit 500.000 de lei printr-un imprumut al lui Galan la asistentul medical Doru Stefanescu. Bogdan Petre a plecat apoi spre Capitala cu ceilalti jucatori bucuresteni din lotul Unirii. Petre a fost foarte nervos pe unii suporteri care au injurat din tribuna pe parcursul meciului: "Lumea ne injura degeaba ca noi aici mincam ciorba cu ciorba", a spus Petre, care a scapat si o injuratura la adresa microbistilor vrinceni. Panfil a plecat pe jos de la stadion si a amenintat ca nu va mai veni la Focsani.

Ionel Augustin s-a aratat indignat si el de jocul unor fotbalisti, spunind dupa meci: "Nu e posibil ca unii sa nu poata da nici macar o pasa. E vorba de personalitatea unora care da de dorit. Nu mai e treaba mea sa-i invat sa paseze", a zis "Oneata", extrem de suparat.

Celelalte meciuri ale etapei a 18-a:

Altay Constanta - Midia Navodari 0 - 0

FCM Tirgoviste - Gloria Buzau 1 - 1

Ceahlaul Piatra Neamt - FC Vaslui 0 - 1

Precizia Sacele - Politehnica Timisoara 1 - 0

Petrolul Moinesti - FC Ghimbav 2 - 0

Laminorul Roman - Dacia Braila 1 - 2

FC Botosani - Dunarea Galati 1 - 2


Etapa a 19-a (simbata, 2 aprilie, orele 11.00)

Poli Timisoara - Unirea Focsani (in tur, 0 - 1)

Midia Navodari - FCM Tirgoviste (0 - 0)

Gloria Buzau - Ceahlaul Piatra Neamt (0 - 1)

FC Vaslui - Precizia Sacele (1 - 2)

Callatis Mangalia - Petrolul Moinesti (1 - 1)

FC Ghimbav - Laminorul Roman (0 - 1)

Dacia Unirea Braila - FC Botosani (0 - 1)

Dunarea Galati - Altay Constanta (2 - 2)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.