Sport

Franjuri pe stanga

Ziarul de Vrancea
2 oct 2013 504 vizualizări
După Vladu, CSMS l-a pierdut şi pe Bădic înaintea jocului cu Farul Constanţa, de sambătă

CSMS Iaşi pleacă astăzi spre Constanţa, acolo unde va juca sambătă, de la ora 11, în etapa a VI-a a Ligii a II-a de fotbal, în compania formaţiei FC Farul. Echipa ieşeană are serioase probleme de lot înaintea duelului cu “rechinii”, flancul stang fiind afectat serios. Astfel, dacă marţi s-a anunţat că Iulian Vladu nu va fi apt nici pentru duelul de la Constanţa, după ce absentase şi în primele cinci jocuri oficiale, ieşenii au mai pierdut un jucător ieri. “Avem ghinion. Iulică Vladu, a cărui reintrare o aşteptam sambătă, ratează iarăşi debutul în noul sezon, deoarece simte dureri musculare în zona în care a avut leziunea din cauza căreia a stat atata timp. În plus, Narcis Bădic, care avea şanse să reintre la Constanţa, după ce suspendarea din jocul cu Buftea i-a expirat sambăta trecută, la meciul cu Slobozia nu va face nici el deplasarea pe litoral. Din păcate, el a suferit o leziune musculară la antrenamente, lucru care-l va scoate din circuit pentru cateva săptămani. Drept urmare, la Constanţa şi, foarte probabil şi cu Rapidul, miercurea viitoare, vom conta pe flancul stang doar pe Radu Miron şi pe Alex Ţigănaşu. Sper să nu se întample nimic cu ei, pentru că altfel trebuie să se apeleze la improvizaţii în două meciuri foarte importante, pe care trebuie să le caştigăm” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
Acesta a plecat ieri spre Bucureşti, pentru a participa la o nouă şedinţă în care se discută situaţiile lui Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu. “Comisia de Recurs va analiza joi, din nou, situaţiile lui Avrămia şi Herghelegiu, care au cerut rezilierea unilaterală a contractelor. Foart probabil, decizia ultimei comisii care mai poate analiza acest caz nu va fi anunţată nici astăzi” a spus Prunea, care speră ca situaţia lui Firoiu să se rezolve: “Tot la Federaţia Romană de Fotbal, dar la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor, mai avem un caz, cel al lui Firoiu. Sper ca lucrurile să se limpezească în cazul lui şi să-l putem legitima pe jucătorul craiovean, care se pregăteşte alături de echipă încă din perioada cantonamentului din Republica Moldova”.
CSMS pleacă spre Constanţa după antrenamentul de dimineaţă şi masa de pranz, urmand să efectueze o şedinţă de pregătire şi pe litoral, în dimineaţa zilei de maine. (Ovidiu MINEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.