Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Mutu îşi caută de lucru la arabi

Ziarul de Vrancea
30 sep 2013 506 vizualizări
Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, i-a cerut agentului său italian să îi găsească o formaţie din zona Golfului Persic, fiind nemulţumit de statutul de rezervă la formaţia pregătită de Fabrizio Ravanelli.

Adrian Mutu a fost indisiponibil pentru partida cu Olympique Lyon, din etapa a şaptea, însă cu Montpellier a asistat din tribune la meci, el nefiind oprit în lot de antrenorul italian.Înn această vară, Adrian Mutu a fost în atenţia clubului Bursaspor (Turcia), însă transferul nu s-a finalizat. Adrian Mutu nu a înscris niciun gol pentru AC Ajaccio în acest sezon, după ce anul trecut reuşise să o facă de 11 ori. Mutu nu a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile din această lună cu Andorra şi Estonia. Ultima convocare a lui Mutu la echipa naţională a fost în martie, la "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

Grupă nu prea grea pentru CSM Oradea

Campioana Romaniei la polo CSM Oradea va evolua în grupa D din turul doi al Ligii Campionilor, cu formaţiile Szolnok (Ungaria), ASC Duisburg (campioana Germaniei) şi CN Marseille (campioana Franţei), turneul urmand să aibă loc pe terenul echipei ardelene.  Meciurile din cadrul celor patru grupe vor avea loc între 11 şi 13 octombrie. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în turul trei al Ligii Campionilor, iar echipa pe locul trei va continua în turul secund al Eurocup, meciurile din această fază fiind programate între 25-27 octombrie.  CSM Oradea s-a calificat în turul doi al Ligii Campionilor după ce s-a clasat pe locul trei al grupei B, din turul I, la turneul de la Kragujevac, încheiat duminică.
 
Sorţii handbaliştilor

Echipa de handbal masculin HC Caraş Severin a decis să dispute în deplasare ambele manşe cu echipa rusă Kaustik Volgograd, din turul doi al Cupei EHF, în timp ce Ştiinţa Bacău va evolua conform programului oficial, cu lituanienii de la Klaipeda Dragunas, în aceeaşi fază a competiţiei. Programate oficial în 12-13 octombrie (turul) şi 19-20 octombrie (returul), meciurile din turul doi al Cupei EHF dintre HC Caraş Severin şi Kaustik, se vor juca în 19 şi 20 octombrie, ambele la Volgograd.  Manşa tur, cu HC Caraş Severin "gazdă", va avea loc în 19 octombrie, de la ora 15.00, iar cea retur, tot la Volgograd, în 20 octombrie, de la ora 13.00. În aceeaşi fază a Cupei EHF este angrenată şi vicecampioana ştiinţa Bacău.  Handbaliştii antrenaţi de selecţionerul Eliodor Voica vor evolua în manşa tur pe teren propriu, în 12 octombrie (ora 18.00), cu lituanienii de la Klaipeda Dragunas, iar manşa retur va avea loc în 20 octombrie, de la ora 14.00. Caştigătoarele dublei manşe se vor califica în turul trei al Cupei EHF, fază în care va evolua şi campioana Romaniei, HCM Constanţa.

Ruşii sant şefi peste volei

Echipa Rusiei a devenit campioană europeană la volei masculin, după ce a învins în finala disputată duminică, la Copenhaga, reprezentativa Italiei, scor 3-1 (25-20, 25-22, 22-25, 25-17). Voleibaliştii ruşi au caştigat titlul european la două săptămani după ce echipa feminină a Rusiei a obţinut, de asemenea, titlul continental. Echipa de volei masculin a Rusiei a obţinut în ultimii 20 de ani trei medalii de argint şi trei de bronz, la Campionatul European, însă la ediţiile din 2009 şi 2011 nu a urcat pe podium. Trofeul din 2013 este primul pentru ruşi după 1991, cand în competiţia continentală s-a impus URSS. Italia, vicecampioană europeană şi în 2011, a caştigat de şase ori titlul continental, ultimul datand din 2005.
 
Casillas, dorit de Milan

Portarul formaţiei Real Madrid, Iker Casillas, ar putea ajunge la AC Milan, gruparea italiană dorind să-l transfere în perioada de mercato din iarnă. Sport, care citează presa italiană, susţine că oficialii de la AC Milan au început discuţiile cu agentul jucătorului, care în ultimele luni a fost mai mult rezervă la Real, în locul lui fiind preferat Diego Lopez. Cotidianul catalan menţionează că AC Milan ar fi dispusă să facă un important efort din punct de vedere financiar pentru a-l aduce pe Casillas, jucător dorit şi de Borussia Dortmund sau Arsenal Londra.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.