Sport

Sorana calcă în străchini

Ziarul de Vrancea
17 sep 2013 550 vizualizări
Revenită în circuit la Guanzhou în postura de principală favorită, romanca a fost învinsă rapid de Bojana Jovanovski * la Seul, s-a întamplat o minune: a caştigat Irina Begu, în faţa unei jucătoare clasate pe locul 398

Ziua de ieri a fost una mediocră pentru jucătoarele de tenis din Romania care participă la turneele de tenis din Asia. Este adevărat, a caştigat una dintre ele, Irina Begu, care nu-şi prea regăseşte forma în ultimele luni. Însă în turneul de 500 mii de dolari de la Seul, Irina a învins o jucătoare foarte modestă, Han Xinyun (China, 398 WTA), într-un meci în care erorile neforţate au abundat: Irina a făcut zece duble greşeli, iar chinezoaica nouă! Irina are astăzi o adversară de alt rang, germana Julia Görges (49 WTA), care a trecut cu 6-3, 7-5 de japoneza Misaki Doi. Prea multe nu erau de aşteptat de la Alexandra Cadanţu, fiindcă în faţa ei stătea redutabila Agnieszka Radwanska, a patra jucătoare a lumii. Meciul a durat 77 de minute, la fel ca şi partida Irinei Begu şi s-a încheiat cu victoria favoritei numărul 1 cu scorul de 6-4, 6-0. În turneul de la Seul am mai rămas cu Alexandra Dulgheru care joacă astăzi împotriva partenerei sale de dublu, spaniola Lara Arruabarrena. Cele două nu au jucat la simplu ieri, dar au caştigat la dublu partida cu echipa Miki Miyamura/Varatchaya Wongteanchai (Japonia/Thailanda), scor 6-4, 6-2 Adversarele Alexandrei şi Larei în turul II sunt favoritele nr. 4, Janette Husarova / Arantxa Parra (Slovacia / Spania), care au trecut greu de perechea coreeană Han Sung-see / Lee So-ra (5-7, 6-2, 10-3). În schimb, cuplul Raluca Olaru / Olha Savciuk (Romania / Ucraina) a fost eliminat, scor 5-7, 7-5, 5-10 de echipa formată din spaniola Lourdes Dominguez  şi britanica Heather Watson.
Cea mai mare decepţie a venit de la Sorana Cîrstea, favorita principală a turneului de la Guangzhou. Finalista de la Toronto a fost învinsă fără drept de apel, în prima rundă, de jucătoarea sarbă Bojana Jovanovski, scorul de 2-6, 1-6 făcand inutile comentariile.
Şi pentru ca tabloul gri spre negru să fie complet, la Sankt Petersburg, cuplul Florin Mergea / Lukas Rosol (Romania / Cehia) a fost învins cu 5-7, 6-2, 12-14, după o oră şi 24 de minute de joc, de perechea Ricardas Berankis / Janko Tipsarevic (Lituania / Serbia).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.