Sport

De la Chelsea Londra la Focsani

Alex Smeu
8 nov 2006 833 vizualizări
Unirea Urziceni - Otelul Galati, intr-un meci din cadrul 8-imilor Cupei Romaniei Timisoreana la fotbal. Dan Petrescu, fostul fundas dreapta al lui Chelsea, se va afla pe banca Unirii u intrarea la meci este gratuita

Astazi, incepind cu ora 13.00, stadionul "Milcovul I" va gazdui partida de cupa dintre Unirea Urziceni si Otelul Galati. In timp ce in ultima etapa, echipa antrenata de Dan Petrescu a obtinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Arges, scor 0 - 0, Otelul Galati a fost practic umilita pe teren propriu de Rapid Bucuresti (0 - 7). Imediat dupa meci, tehnicianul galatenilor Petre Grigoras a vrut sa renunte la functie, el fiind convins in cele din urma de suporteri si conducerea clubului sa ramina. Ialomitenii s-au calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce au trecut in de Juventus Bucuresti cu scorul de 2 - 1. Totodata, Otelul a ajuns in 8-imi dupa ce s-a chinuit cu echipa de juniori a Corvinului Hunedoara, scor 5 - 1, marcind primul gol abia in minutul 105. La meciul de astazi se va putea intra gratis, organizatorii dorind ca fotbalistii sa evolueze in fata unor tribune pline.

Programul complet al pertidelor din cadrul 8-imilor:

u FC National - FC Caracal , UTA Arad - FC Argen (jocuri disputate ieri), Poli Iasi - Farul Constanta, Pandurii Tg. Jiu - Dinamo Bucuresti, Poli Timisoara - CFR Cluj, Unirea Urziceni - Otelul Galati, Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova (se joaca astazi de la ora 13.00, respectiv 20.45), Steaua Bucuresti - Apulum Alba Iulia (intilnirea va avea loc miine).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.