Sport

Ultima şansă pentru echipa Tecău - Mirnîi

Ziarul de Vrancea
25 aug 2013 542 vizualizări
Deocamdată, Horia şi partenerul său din Belarus sunt capi de serie la US Open * Simona Halep face pereche cu Alexandra Cadanţu Horia Tecău n-a avut deloc un sezon bun la tenis, cu noul său partener de dublu.

Într-un interviu apărut cu cateva săptămani în urmă, Tecău a spus că după US Open va avea o discuţie cu Max Mirnîi pentru a stabili viitorul colaborării. Între roman şi tenismanul din Belarus în varstă de 34 de ani au apărut nesincronizări de calendar, astfel că Horia, care ocupa locul VI la finele anului trecut, cand făcea pereche cu suedezul Robert Linstedt, a ajuns acum pe locul 28. Mirnîi, care este implicat şi în afaceri şi se apropie de momentul retragerii din tenis, a solicitat un program mai lejer şi, în cateva randuri cei doi au jucat la turnee diferite cu parteneri ocazionali. Nu este exclus ca pană la sfarşitul anului, dacă nu chiar după US Open, cuplul Tecău - Mirnîi să se destrame. În acest caz, Horia spune că îşi va căuta un nou partener pentru anul viitor, neexcluzand din capul locului o reluare a colaborării cu Lindstedt.
Deocamdată, Horia Tecău şi partenerul său Max Mirnîi din Belarus au fost desemnaţi cap de serie numărul 13 pe tabloul de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, adversarii lor din runda inaugurală urmand să fie Pablo Cuevas (Uruguay) şi Horacio Zeballos (Argentina). Pe tabloul de dublu se mai află doi romani, Florin Mergea şi Victor Hănescu. Mergea face pereche cu cehul Lukas Rosol şi ei vor întalni în primul tur cuplul spaniol Roberto Bautista/ Daniel Gimeno, în timp ce Victor Hănescu şi francezul Kenny De Schepper vor juca în compania germanului Daniel Brands şi austriacului Philipp Oswald.
Pe tabloul feminin de dublu, Simona Halep şi Alexandra Cadanţu vor evolua împreună şi vor juca în primul tur cu americancele Jill Craybas şi Coco Vandeweghe. Irina Begu va face pereche cu sportiva cehă Klara Zakopalova, urmand să întalnească în primul tur cuplul Katalin Marosi/Megan Levy (Ungaria/SUA).  Perechea Alexandra Dulgheru/Eva Hrdinova (Romania/Cehia) va juca în primul tur cu Mona Barthel/Liga Dekmeijere (Germania/Letonia), iar Sorana Cîrstea şi belgianca Yanina Wickmayer vor evolua în compania favoritelor numărul 8, australiencele Ashleigh Barty şi Casey Dellacqua. Monica Niculescu şi slovaca Dominika Cibulkova vor întalni în runda inaugurală cuplul Anastasia Pavliucenkova/Lucie Safarova (Rusia/Cehia), cap de serie numărul 11.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.