Sport

Două meciuri pe cheltuiala Ligii

Ziarul de Vrancea
6 aug 2013 383 vizualizări
LPF va suporta costurile de deplasare şi baremurile de arbitraj pentru echipele care vor juca a doua oară partidele din primele etape ale campionatului

Comitetul Executiv al LPF a stablit în şedinţa de ieri ca FC Vaslui şi Viitorul Constanţa să rejoace partidele din primele două etape, cand au întalnit Rapid, în compania formaţiei Concordia Chiajna, care a preluat locul grupării giuleştene în Liga I. "Comitetul Executiv al LPF a pus în aplicare azi hotărarea TAS privind înscrierea în Liga I a echipei Concordia Chiajna, în locul formaţiei Rapid. S-a stabilit să se reprogrameze cele două partide disputate de Rapid, cu Vaslui şi Viitorul. Reprezentanţii cluburilor Vaslui şi Viitorul chiar au făcut parte din Comitetul Executiv şi au fost de acord. A fost un vot în unanimitate. La şedinţă au fost prezenţi 10 membri din 11", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru. Oficialul LPF a precizat că atat costurile de deplasare ale echipelor, cat şi baremurile pentru arbitri vor fi suportate din fondurile ligii: "Pentru programarea accestor meciuri vom aştepta 21 de zile să vedem dacă hotărarea TAS va fi atacată la Tribunalul Federal Elveţian. Dacă Rapid merge mai departe începe altă distracţie, dacă trec însă aceste 21 de zile, hotărarea TAS devine definitivă şi irevocabilă". TAS a obligat, la 2 august, Federaţia Romană de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA. Hotărarea TAS a fost pusă în practică, luni, de Comitetul de Urgenţă al FRF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.