Sport

Romanii au căutare la Roma

Ziarul de Vrancea
29 iul 2013 518 vizualizări
Tinerii Bălaşa şi Vană, de la Viitorul au semnat cu AS Roma, iar Marica se află în vizorul formaţiei Lazio

Preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Paul Peniu, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că jucătorii Mihai Bălaşa şi Ionuţ Vană au efectuat vizita medicală şi au semnat contracte cu gruparea italiană AS Roma. Conform presei italiene, fundaşul dreapta Mihai Bălaşa (18 ani) şi mijlocaşul Ionuţ Vană (18 ani) au semnat contracte pe cinci ani. De transferul lui Mihai Bălaşa a fost interesat şi clubul Inter Milano, dar în cele din urmă acesta a semnat cu gruparea romană. "Contractele sunt semnate, sunt deja jucătorii Romei, mai rămane doar să se rezolve problemele legate de cartea verde. Au efectuat şi vizita medicală, sunt la Roma. De Bălaşa a mai fost interesat şi clubul Inter Milano, dar AS Roma s-a mişcat mai repede", a afirmat Paul Peniu. Oficialul este mulţumit de faptul că Viitorul Constanţa a reuşit să transfere jucători la cluburi importante din ţară şi străinătate. "Este o mandrie pentru noi că toţi jucătorii pe care i-am transferat în ultima perioadă, Iancu la Steaua, Chiţu la Valenciennes şi acum cei doi jucători la clubul italian, s-au aflat la Academie încă de la înfiinţarea acesteia. Nu întamplător am reuşit în cei patru ani de existenţă să cucerim şapte titluri naţionale şi să avem alte clasări pe podium la campionatele naţionale de juniori", a menţionat Paul Peniu.
* Atacantul Ciprian Marica, care şi-a încheiat în această vară contractul cu echipa Schalke 04, se află în atenţia oficialilor clubului Lazio Roma, unde este legitimat şi fundaşul Ştefan Radu, a anunţat site-ul goal.com. Conform sursei citate, Lazio este interesată de internaţionalul roman pentru că acesta poate juca şi varf împins, dar şi al doilea atacant. Un alt factor important este că Marica ar veni la formaţia italiană liber de contract. Ciprian Marica, în varstă de 27 de ani, a evoluat în cariera sa la echipele Dinamo Bucureşti, Şahtar  Doneţk, VfB Stuttgart şi Schalke 04.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.