Sport

Supărarea lui Olăroiu

Ziarul de Vrancea
11 iul 2013 468 vizualizări
Fostul tehnician al Stelei explică de ce a părăsit gruparea Al-Ain pentru rivala Al-Ahli

Tehnicianul Cosmin Olăroiu, care în această vară a părăsit pe Al-Ain pentru a semna cu rivala Al-Ahli din Emiratele Arabe Unite, a invocat, într-o scrisoare adresată fanilor campioanei, mai multe greşeli care au dus la această decizie, informează sport360.com. "Din păcate, o înlănţuire de întamplări neaşteptate şi o serie de greşeli, pe care nici nu le-am putut corecta sau influenţa au creat această situaţie. Ca urmare a diferenţelor ireconciliabile am fost obligat să aleg o altă cale în cariera mea de antrenor, să accept un proiect tentant şi să las în urmă marea familie Al-Ain. Am fost dezamăgit să părăsesc clubul după două sezoane formidabile", se arată în scrisoare publicată de Cosmin Olăroiu.Tehnicianul a precizat, totuşi, că este mandru de rezultatele obţinute cu Al-Ain. "Sunt mandru că am făcut parte din această familie mare care a devenit un model de succes, nu doar în Emiratele Arabe Unite, dar şi în întrega zonă din Orientul Mijlociu. Al-Ain este primul club din Asia unde am petrecut două sezoane întregi şi pot să spun că mi-a oferit unii dintre cei mai buni ani profesionali. Cele două titluri şi supercupa stau mărturie", a completat Olăroiu, care speră ca plecarea sa la Al-Ahli să fie uitată de fani peste ani, iar aceştia să-şi amintească doar de rezultatele obţinute. Cosmin Olăroiu a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu formaţia Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite. El va fi prezentat la 14 iulie în cadrul unei conferinţe de presă, după care va pleca alături de noua sa echipă într-un stagiu de pregătire în Austria. Totodată, fostul internaţional italian Fabio Cannavaro, retras din activitate de la Al Ahli în 2011, va face parte din staful tehnic al lui Olăroiu, urmand să fie antrenor secund. În varstă de 44 de ani, Cosmin Olăroiu a antrenat echipele FC Naţional, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Al Hilal, Al Sadd şi Al Ain. Alături de ultima sa echipă, Al Ain, Olăroiu a caştigat ultimele două ediţii ale campionatului din Emiratele Arabe Unite.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.