Sport

Tinereţea la putere

Ziarul de Vrancea
7 iun 2013 456 vizualizări
Astăzi începe la Bucureşti competiţia IRB Nations Cup la rugby * echipa Romaniei debutează de la ora 18:00 contra naţionalei Rusiei

Căpitanul selecţionatei de rugby, Mihai Macovei, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că echipa Romaniei va folosi mulţi jucători tineri la actuala ediţie a IRB Nations Cup: "Vom prezenta la această ediţie o echipă tanără, dar chiar şi aşa ne dorim să păstrăm trofeul IRB Nations Cup la Bucureşti. Vrem să facem meciuri bune şi să îi bucurăm pe suporterii noştri. Am înţeles că şi în loturile celorlalte trei echipe sunt jucători tineri, aşa că va fi un duel al tinerilor la această ediţie", a spus Macovei.Căpitanul a fost completat de preşedintele Federaţiei Romane de Rugby, Alin Petrache, care a afirmat că jucătorii tineri "vor lupta din greu" pentru caştigarea trofeului şi în acest an. "Naţionala Romaniei este caştigătoarea de anul trecut şi dorim să păstrăm trofeul la Bucureşti. Avem nouă jucători sub 20 de ani în lot, deci întinerim mult echipa. Sunt sigur că jucătorii noştri vor lupta din greu pentru a îndeplini acest obiectiv", a declarat Petrache.
Oficialul a anunţat că FR de Rugby a obţinut din partea federaţiei internaţionale organizarea IRB Nations Cup pană în 2015 inclusiv. La conferinţa de presă au fost prezenţi şi căpitanii celorlalte trei selecţionate care participă la IRB Nations Cup. Iuri Kuşnarev, căpitanul Rusiei, nu se teme de selecţionata Romaniei, adversara din primul meci al turneului. "Va fi un turneu puternic, suntem convinşi de asta. începem cu un meci împotriva Romaniei, un meci greu în care trebuie să jucăm bine. Nu ne temem de Romania, şansele sunt egale, 50 la 50 la sută. IRB Nations Cup este o oportunitate pentru jucătorii noştri tineri de a juca meciuri internaţionale", a precizat Kuşnarev.
Echipa Romaniei întalneşte astăzi, de la ora 18:00 selecţionata Rusiei, miercuri,  echipa Argentina Jaguars, iar duminică, 16 iunie, se va confrunta cu selecţionata Emerging Italia.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.