Sport

Spaima termopanelor

Ziarul de Vrancea
31 mai 2013 537 vizualizări
Convocat la lotul naţional, fundaşul Gabriel Tamaş a fost dus la Poliţie pentru că a făcut scandal la o scară de bloc,

Distrugand o uşă din termopan * scandalul a ajuns şi la clubul său din Anglia, West Bromwich Albion *
Fotbalistul Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri, ieri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Tamaş a fost dus în cătuşe, întrucat era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat. Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv. O înregistrare a camerelor de supraveghere, postată pe www.prosport.ro, arată cum internaţionalul Gabriel Tamaş a lovit uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele pană cand a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I. În imagini apar alte două persoane, probabil femeia de serviciu a blocului şi un locatar, care refuză să-i deschidă uşa de la intrarea în scară. Enervat, Tamaş a lovit cu piciorul pană cand o parte din uşa de tip termopan s-a desprins şi fotbalistul a pătruns în scara blocului prin spărtura creată. Gabriel Tamaş a fost surprins apoi de camere urcand cu dificultate pană la etajul I al imobilului.
Tamaş a fost convocat vineri seară la lotul naţional de către selecţionerul Victor Piţurcă, pentru partida amicală cu Trinidad-Tobago de marţi. Ieri, însă, selecţionerul a anunţat că în locul său va fi adus dinamovistul Dragoş Grigore. Vestea despre isprava lui Tamaş a ajuns şi în Anglia, la clubul său, West Bromwich Albion. "Surse din cadrul clubului West Brom au confirmat, astăzi, că sunt informaţi de ce a făcut Tamaş şi că vor investiga. Agentul jucătorului, John Kirtland, a declarat că nu ştie de incidentul în care a fost implicat Tamaş", a notat publicaţia Express And Star,  care a prezentat evenimentele de ieri dimineaţă, de la Bucureşti. Gabriel Tamaş mai are un an de contract cu WBA şi s-a pus problema prelungirii lui.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.