Sport

FCM Adjud a produs surpriza Cupei Romaniei

Dan Chiriac
2 mai 2013 1461 vizualizări
Adjudenii au eliminat Energia Vulturu, una dintre candidatele la caştigarea Superligii

FCM Adjud a produs surpriza sferturilor de finală din cadrul Cupei Romaniei, faza judeţeană. Echipa adjudeană a trecut cu 2-1 de Energia Vulturu, una dintre candidatele la caştigarea Superligii vrancene. Partida s-a desfăşurat în devans, la solicitarea ambelor echipe. Prima repriză a meciului disputat pe stadionul municipal din Adjud a fost echilbrată, cu faze la ambele porţi. Avand în teren pe foştii jucători de la FC Panciu, Mădălin Ionică şi Ionuţ Radu, gazdele au arătat o altă faţă comparativ cu evoluţia din campionat, unde se află pe ultimele locuri ale clasamentului şi luptă pentru evitarea retrogradării. Radu a deschis scorul la începutul reprizei secunde, dar oaspeţii au egalat după un sfert de oră. Partida se îndrepta spre prelungiri, dar Dragoş Bulimar a punctat decisiv pentru gazde, marcand din faţa porţii adverse. Aseară, după închiderea ediţiei, s-au jucat alte trei partide din sferturile de finală: Naţional Goleşti – Dinamo Tătăranu, Unirea Ţifeşti – Doctor GSM Suraia, Victoria Ggueşti – Euromania Dumbrăveni. 
Cinci echipe în pericol de neprogramare
Imediat după sărbătorile pascale, fotbalul judeţean va reintra repede în acţiune. Astfel, miercuri, cu începere de la orele 18.00, va avea loc meciul restanţă dintre FCM Adjud şi Voinţa Cîrligele. Întalnirea a fost amanată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea în urma unei cereri făcute de echipa gazdă, în condiţiile în care la data la care a fost programat meciul  pe stadionul din Adjud se desfăşurau zilele oraşului. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a stabilit ieri şi programul meciurilor din cadrul etapei a şasea a ligii a patra. Astfel, în Superliga Vrancei, pe 11 mai, vor avea loc partidele din play-off  şi play-out. Partidele vor începe la orele 18.00. În play-off se vor avea loc partidele: Energia Vulturu - Doctor GSM Suraia,  Naţional Goleşti – Foresta Gugeşti, Victoria Gugeşti - Selena Jariştea, AS Cîmpineanca – FC Mărăşeşti. În play-out se vor juca întalnirile: Voinţa Cîrligele - Flacăra Urecheşti, Dinamo Tătăranu – Unirea Ţifeşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti - Voinţa Odobeşti, Podgoria Coteşti – FCM Adjud. AJF Vrancea nu va programa în această rundă echipele cu datorii. Doctor GSM Suraia, FC Mărăşeşti, Voinţa Cîrligele, Flacăra Urecheşti şi Podgoria Coteşti nu vor putea evolua dacă nu vor face dovada achitării baremurilor de arbitraj din sezonul de primăvară. În liga a cincea se va juca o singură partidă. Euromania Dumbrăveni va primi replica celor de la Gloria Răcoasa, pe terenul din Gugeşti. Partida a fost amanată în prima etapă a play-off în condiţiile în care formaţia gazdă urma să joace finalele campionatului judeţean de futsal tineret. Ultima etapă din liga a cincea se va juca pe 19 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.