Sport

Voinţa Deep Serv a trecut pe primul loc la liga de minifotbal

Dan Chiriac
14 apr 2013 505 vizualizări
Liderul a jucat aseară derby-ul cu ocupanta locului doi, Sanorom Boloteşti

Vineri seara, campionatul de minifotbal pentru amatori a programat restanţele dar şi jocurile etapei a-VI-a din play-off şi play-out. Voinţa Deep Serv, în creştere evidentă de formă, a caştigat cu 4-1 jocul cu Flux&Promostore şi s-a instalat în fotoliul de lider. Ultima dată cand campionii au fost pe prima poziţie a clasamentului a fost în etapa a-VI-a, în turul de campionat. Ripensia a trecut de GS Mobile (3-0), în restanţa etapei a-II-a, într-un joc al echipelor care se luptă pentru calificarea în grupele semifinale. În deschiderea etapei a-VII-a, Green Team a caştigat cu Dedeman (3-0) predandu-i  acesteia “lanterna roşie”. În play-out, Elvi Trans a învins liderul Dark Knights, într-un joc cu multe răsturnări de scor (5-4), iar FC Pantzer nu a avut emoţii cu Amicii (6-1), preluand astfel prima poziţie în clasament.(Dan CHIRIAC)

Rezultatele şi marcatorii (play-off) :

Flux&Promostore – Voinţa Deep Serv 1 - 4 (1-2). Au marcat Manu Ionuţ respectiv Mihai Claudiu, Curteanu Cătălin, Crăciun Răzvan, Ţuchel Cosmin - autogol

GS Mobile - Ripensia Odobeşti 0 - 3 (0-2). Au marcat Popa Gheorghe 2g, Cuciuc Elvis.

Green Team - Dedeman  3 - 0 (2-0). Au marcat Badiu Gabriel 2g, Parlac Ionuţ,

Play-out:

Elvi Trans - Dark Knights  5 - 4 (3-2). Au marcat Andronic Mădălin 2g, Caluian Teodor, Măciuca Iulian, Ţîrlea Ciprian respectiv Bouroş Bogdan, Amariei Ionuţ 2g,Ţaru Marian.

FC Pantzer - Amcii  6 - 1 (4-0). Au marcat Rusu Cătălin 2g,Panaite Adrian 2g, Butnaru Marius, Neagu Cristian respectiv Tîlvăr Ionuţ.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.