Sport

Ultima înfrangere a Gabrielei Szabo

Ziarul de Vrancea
5 apr 2013 506 vizualizări
Sandu Ion a fost ales preşedinte al Federaţiei Romane de Atletism în dauna fostei campioane mondiale

Fostul sportiv Sandu Ion a fost ales, ieri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Romane de Atletism, el primind mai multe voturi decat contracandidata sa, Gabriela Szabo. Sandu Ion a primit 113 voturi, în timp ce Szabo a fost votată de 89 de membri. Patru voturi au fost anulate. Pentru postul de preşedinte al Federaţiei Romane de Atletism îşi mai anunţase candidatura fostul secretar general al forului, Traian Badea, însă acesta s-a retras din cursă vineri, cand a precizat că îl susţine pe Sandu Ion şi a lansat un atac la adresa Gabrielei Szabo.La Adunarea Generală a FR Atletism  au participat 206 membri cu drept de vot din cele 215 structuri afiliate. Pană în prezent, postul de preşedinte al FR Atletism a fost ocupat de Sorin Matei, care nu a mai candidat.
După anunţarea rezultatului, Sandu Ion a declarat că speră să ducă atletismul romanesc acolo unde îi este locul, să obţină medalii de la Jocurile Olimpice şi la Campionate Mondiale, adăugand că i-a propus contracandidatei sale, Gabrielei Szabo, să colaboreze. "Eu cred că în acest moment oamenii voiau un manager. Am demonstrat în lumea privată că sunt un bun manager. Sper ca împreună cu familia atletismului să reuşim să ducem atletismul acolo unde îi este locul, la medaliile de la JO şi Campionate Mondiale. Cred că oamenii au votat programul palpabil, coerent şi cu aplicabilitate de maine şi nu banii pe care am promis că îi voi aduce. Ştim cam ce lipseşte în federaţie pentru a avea performanţe. Primul lucru pe care l-am făcut după ce am fost anunţat preşedinte, i-am propus lui Gabi să vină langă mine şi împreună să formăm o familie care să facă cinste sportului romanesc şi în special atletismului. Voi veni şi cu bani la federaţie, pentru că programul meu fără bani nu se poate susţine. Vor fi şi banii personali, pentru că trebuie să îmi respect angajmentul. Dacă nu voi reuşi ceea ce am promis, demisia mea este în alb", a declarat Sandu Ion.
Gabriela Szabo, care a pierdut alegerile în faţa lui Sandu Ion, a afirmat că se aştepta să caştige. "Sincer, m-aş fi aşteptat să caştig. Este opţiunea alegătorului şi nu am ce să comentez, important e ca cine va veni la conducerea FRA să lase ceva în urmă şi să facă ceva pentru atletismul romanesc. O să îmi văd de munca mea la minister şi vom vedea ce va fi. Trebuie să avem încredere în noul preşedinte. Nu contest absolut nimic, doar că sunt foarte multe zvonuri de pe margine, că de fapt nu s-au uitat foarte atent la delegaţiile oamenilor, că s-au imprimat delegaţii la o imprimantă color, dar dacă nu am văzut, nu pot să comentez. M-a deranjat foarte tare la început că salariaţii federaţiei au fost puşi să împartă pliante la alegători", a subliniat Gabi Szabo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.