Sport

Inaugurarea Bibliotecii, amanată din cauza lipsei baronului

Sorin Tudose
4 apr 2013 804 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea nu a mai inaugurat ieri sediul de Împrumut la domiciliu, Periodice şi Carte veche a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” de pe strada Kogălniceanu din motive neexplicate

Anunţată printr-un comunicat de presă al CJ, deschiderea sediului instituţiei proaspăt restaurată a strans în jurul ei mai toţi bibliotecarii, reprezentanţi ai constructorului şi…cam atat! Lipsea Marian Oprişan şi cum fără el nu se inaugurează nimic, cu atat mai puţin o lucrare efectuată prin intermediul instituţiei pe care o reprezintă, redeschiderea a fost programată pentru o dată ulterioară, cand baronul va fi disponibil. Valoarea lucrărilor de restaurare se ridică la circa 2,6 milioane de lei, bani care au fost folosiţi şi pentru două centrale termice pe gaz, un ascensor de materiale, o platformă pentru persoane cu dizabilităţi etc. Cei prezenţi la evenimentul care nu s-a mai consumat vor trebui să îmbrace din nou ţinutele de gală atunci cand baronul va catadicsi să apară în Focşani. (S. TUDOSE)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.