Sport

Ionela Stanca a rupt-o cu Oltchim

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 1858 vizualizări
Pivotul campioanei şi-a reziliat contractul cu gruparea handbalistică valceană * Katarina Bulatovic dezminte zvonurile privind plecarea sa în Ungaria

Handbalista Katarina Bulatovic, de la Oltchim Ramnicu Valcea, a negat informaţiile apărute  în presa din Muntenegru, potrivit cărora ar fi ajuns la o înţelegere pentru a evolua din sezonul viitor la campioana Ungariei, Györ ETO. "Sunt doar zvonuri, s-a scris cam ce a fost şi acum cateva săptămani. Eu răman pe poziţie cu ce am spus: voi purta negocieri cu echipe doar după finalul meciurilor din Liga Campionilor", a declarat Katarina, pentru MEDIAFAX.  "Nu am auzit nimic despre aşa ceva, e prima dată cand aud. Impresarul ei este un om serios şi cred că ne-ar fi anunţat despre asta, mai ales că Bulatovic are cu noi contract pe acest sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Presa scrie de toate, nu cred că e adevărat", a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru. Oficialul valcean a făcut referire şi la jucătoarele care şi-au depus memorii la FRH, pentru a deveni libere de contract, Navarro, Barbosa, Pineanu şi Stanca: "Cu Navarro, Barbosa şi Pineau ne-am înţeles să continue la Oltchim ". Petre Berbecaru, a mai adăugat că a fost reziliat contractul jucătoarei Ionela Stanca: "Acum am încheiat discuţiile telefonice cu jucătoarea, dar şi cu avocata ei şi pot anunţa că a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea de maine la Budapesta, pentru meciul cu FTC. Îmi asum toate declaraţiile şi spun în felul următor în ceea ce o priveşte: toate acestea se întamplă în condiţiile în care clubul a făcut pentru ea mai mult decat pentru orice jucătoare romană, inclusiv plata pe perioada cat a fost însărcinată. Este prima romancă ce ne întoarce spatele, deşi a mancat o paine bună la noi timp de 6 ani. Dar cred că noi, clubul şi cu mine, suntem de vină pentru tot, trebuia să ştiu că dacă o jucătoare trădează o dată, o va mai face şi a doua şi a treia oară. De aceea, atenţionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o interesează decat propria persoană şi nu ezită să trădeze", a declarat Berbecaru. Oficialul valcean a mai precizat că restanţele clubului către Ionela Stanca nu sunt de 60 de zile: "Ea fost plătită inclusiv pe luna decembrie, deci practic, vorbim de restanţe pe luna ianuarie, pentru că salariile pe februarie nu se plătesc încă. Mergem în continuare fără Stanca şi la Budapesta, şi după aceea".
Nici tehnicianul echipei, danezul Jakob Vestergaard, nu ia în calcul plecarea de la Oltchim:  "Sincer, nu m-am gandit la această variantă. Eu sunt focalizat pe meciul de la Budapesta, numai la el mă gandesc. Am venit la Oltchim să caştigăm împreună Liga Campionilor şi eu cred în continuare în acest obiectiv", a spus Vestergaard, precizand că echipa olteană este pregătită pentru meciul cu Ferencvaros.  Partida Ferencvaros TC Budapesta - Oltchim Ramnicu Valcea, contand pentru etapa a cincea a grupelor principale, se va desfăşura, sambătă, de la ora 17.00. După disputarea a patru etape, FTC Budapesta se află pe locul doi în grupă cu şase puncte, în timp ce Oltchim este pe trei, cu patru puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.