Sport

Se mai lucrează la concentrare

Ziarul de Vrancea
4 mar 2013 494 vizualizări
Antrenorul Lynn Howells consideră că naţionala de rugby a Romaniei are şanse de calificare la Cupa Mondială

Antrenorul echipei naţionale de rugby a Romaniei, Lynn Howells, consideră că victoriile din primele trei partide din Cupa Europeană a Naţiunilor sunt importante, fiecare constituind un pas către Cupa Mondială, dar acestea nu conferă statutul de favorită pentru calificare. Făcand o analiză a jocului "stejarilor", Lynn Howells a subliniat că s-au pierdut multe baloane, iar echipa nu s-a concentrat pe întreaga durată a jocului, capitol la care mai este mult de lucrat. Stejarii au făcut în fiecare dintre cele trei partide cate o repriză bună, cu Portugalia şi Spania au fost superiori adversarilor în primele 40 de minute, iar cu Rusia în partea secundă, informează frr.ro.
Un aspect pozitiv este, în opinia antrenorului "stejarilor", faptul că două din cele trei victorii le-au obţinut în deplasare, iar o a treia în Belgia ar crea un moral bun pentru ultima confruntare, decisivă de altfel pentru soarta ediţiei 2013, cu Georgia. Pentru acest an, Lynn Howells îşi doreşte să creeze un lot puternic de jucători din cei care au participat la partidele din CEN de pană acum, unii cu experienţa jocurilor în AMLIN Challenge Cup, iar partidele test programate în toamna acestui an ar trebui să fie un salt calitativ pentru lotul creat. 
Referitor la următoarea partida a "stejarilor", din Belgia, antrenorul galez a declarat că nu va fi uşoară, cel puţin pornind de la ceea ce a văzut din înregistrarile video ale disputelor "diavolilor negri" de pană acum. Lynn Howells crede că dacă linia de treisferturi şi inaintarea vor conlucra perfect şi întreaga echipă va fi aptă din punct de vedere fizic, victoria nu le poate scăpa "stejarilor". Cu toate că primele trei partide au fost caştigate, Lynn Howells nu consideră că aceste victorii conferă Romaniei statut de favorită pentru calificarea la Cupa Mondială, deoarece mai sunt de disputat şapte partide. Cel mai important joc este cel care urmează, adică disputa cu Belgia, iar o victorie la Bruxelles ar însemna încă un pas făcut spre turneul final al Cupei Mondiale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.